FOTO: CFR Cluj, victorie chinuită cu Poli Iaşi. ,,Feroviarii” au urcat, temporar, pe primul loc

CFR Cluj s-a impus la limită, 1-0, în faţa Politehnicii Iaşi în această seară, meciul contând pentru etapa a 12-a din Liga I.

Poli Iaşi a avut prima ocazie de a deschide scorul în Gruia în primele minute, dar şutul lui Sanoh s-a dus în plasa laterală. Jocul a început să fie echilibrat minute bune, iar CFR Cluj a deschis scorul dintr-o fază fixă.

Moutinho a executat lovitura de colţ primită de CFR, Djokovic a deviat cu capul, iar Mureşan (19) a împins balonul în poartă din careul mic, Mihalache aflându-se lângă el, 1-0. Moutinho a mai avut două ocazii de a mări avantajul echipei sale, dar portarul Rusu a respins de fiecare dată. Replica ieşenilor a venit în ultimul minut al primei reprize prin Patrick Petre, care a şutat periculos la poartă, dar Arlauskis a fost la post. La pauză, scorul era 1-0.

În repriza secundă, echipele au oferit acelaşi joc echilibrat, ocaziile de a înscrie fiind rare. Pe final, Poli Iaşi a încercat să-l surprindă pe Arlauskis, dar acesta a respins de fiecare dată, iar CFR Cluj a câştigat partida cu 1-0 şi a urcat, pentru moment, pe primul loc în clasament.

CFR Cluj

Au mai intrat: Bordeianu, Deac, Omrani. Antrenor: Antonio Conceicao.

CSM Politehnica Iaşi

Au mai intrat: Platini, Mendes, Bădic. Antrenor: Flavius Stoican.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*