FOTO. Cocoșul Orțișoara – Pobeda Dudeștii Vechi 3-2 (2-2): prim eșec al bulgarilor. Chimiuc: ”Am condus și cu două goluri” Vasilcin: ”N-a fost ziua noastră”

Seara de marți a adus, între victoriile gazdelor, și întâiul insucces al fruntașilor ”bulgari”, depășiți la Orţişoara. S-a întâmplat în prima zi a etapei cu numărul 4, intermediară în Divizia D Timiș: Cocoșul – Pobeda Dudeştii Vechi 3-2 (2-2).

Au marcat Petru Roncov, în minutul 4, un autogol, Dan Raţiu în minutul 17 şi Mădălin Semenea (min. 81 din lovitură de la 11 metri, respectiv Toma Budur (min. 20) şi Rocky Tranculov (min 31).

În minutul 30 Gabriel Gînju a trimis mingea în transversală, s-a accidentat şi a părăsit terenul de joc, fiind înlocuit cu Semenea, care a adus cele trei puncte pentru elevii lui Ghiţă Chimiuc.

Daniel Budur, de la oaspeţi, a fost eliminat în minutul 65, pentru faulturi repetate. Trupa lui Daniel Vasilcin a suferit prima înfrângere de la începutul campionatului.

*

Cocoşul: Ciui – Secotă, Oberşterescu (min 52, Dănilă), Solomon, Buliga, Livădaru, Opriş (min 72, Chiper), Gînju (min 30, Semenea), Tăbăcaru, Neagoie (min 81, Motreanu), Raţiu.

Antrenor: Ghiţă Chimiuc.

Pe bancă: Sobolu și Arghilean.

Pobeda: Stoianov – Boboiciov, Telecican, Berceanu, Roncov, Budur, Vasilcin, Ciocan (min 55, Rus), Tranculov, Kalapiş, Pleşcan.

Antrenor: Daniel Vasilcin.

Pe bancă: Sîrbu şi Horoba.

Nu au jucat cei doi suspendaţi, Cosmin Bogdan şi Marius Demian.

Arbitri: Florin Brădău – Nicolae Chiţoiu şi Gabriel Drăguţ. Observatori: Zaharie Ciev şi Ionel Poclid.

Ghiţă Chimiuc (antrenor Cocoşul): ”A fost un meci de infarct… Chiar dacă am condus cu două goluri, am fost egalaţi dar nu mi-a fost frică că voi pierde, căci știu ce jucători am. Dar ratăm mult, nu ne concentrăm la fazele de finalizare. Cei de la Pobeda au o echipă bună, dar sunt bucuros că am câştigat, însă puteam să o facem şi mai clar”.

Daniel Vasilcin (antrenor-jucător Pobeda Dudeştii Vechi): ”Am prins o zi care nu a fost ziua noastră, din toate punctele de vedere, chiar dacă am egalat la doi. Ne-au eliminat foarte uşor un jucător, și foarte repede, pe Budur, şi de aici s-a tăiat totul. Îi rog pe arbitri să ne lase să jucăm fotbal, noi nu dorim să promovăm, este al doilea meci în care ne elimină jucători. Cu aceste suspendări ne-au fracturat echipa. Încă o dată, repet, nu dorim să promovăm, dar toate meciurile le vom juca corect şi vrem să le câştigăm”.

Fotografii realizate de Cosmin Poenar…

 

The post FOTO. Cocoșul Orțișoara – Pobeda Dudeștii Vechi 3-2 (2-2): prim eșec al bulgarilor. Chimiuc: ”Am condus și cu două goluri” Vasilcin: ”N-a fost ziua noastră” appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*