FOTO | Craiova plânge, fotbalul românesc este în doliu! Nicolae Tilihoi s-a stins din viață

Nicolae Tilihoi, fost component de bază al „Craiovei Maxima”, s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani. De mai bine de trei ani, el suferea de o boală incurabilă ce i-a adus sfârșitul în prag de sărbătoare, de Buna Vestire.

Ultimii ani din viață nu au fost deloc ușori pentru fostul mare fotbalist. Acesta și-a pierdut fiica în vârstă de 29 de ani, care suferea, și ea, de o boală cruntă.

Gică Craioveanu, Marcel Popescu și Devis Mangia sunt câteva dintre numele care au mers să îi aducă un ultim omagiu lui Nae Tilihoi, la Biserica Sfinții Apostoli din Craiova, unde a fost depus duminică. Înmormântarea va avea loc marți, de la ora 12:00, la Cimitirul Ungureni, dar până atunci, trupul neînsuflețit va fi dus și la Stadionul „Ion Oblemenco”, unde fanii își pot lua adio de la cel ce a fost Nicolae Tilihoi.

„Ne așteptam, era o boală ireversibilă de care suferea. Tratatementul era început de mult. Ne așteptam să se întâmple cât mai târziu. Eu cred că vor avea un chef de fotbal și mai mare. Îmi aduc aminte că Nae Tilihoi m-a întrebat ”bă, ce crezi, o să avem și noi un titular la echipa națională? Cred că acesta a fost un ultim dar de la divinitate pentru Nae Tilihoi. În meciul cu Suedia, peste 28.000, 30.000 de suporteri vor fi în tribune, publicul va fi mai ferm. Mai unit acum, după ce l-am pierdut pe Nae Tilihoi”, a spus Marcel Popescu, potrivit Digi Sport.

Sursa foto: Digi Sport

Articolul FOTO | Craiova plânge, fotbalul românesc este în doliu! Nicolae Tilihoi s-a stins din viață apare prima dată în Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*