FOTO: Criza se prelungeşte la CFR Cluj. ,,Feroviarii” au obţinut doar un punct din partida cu Mediaş

CFR Cluj a primit vizita penultimei clasate, Gaz Metan Mediaş, azi , 29 octombrie, de la ora 18:00. Partida dintre cele două a contat pentru etapa a 16-a a Ligii I şi s-a încheiat 0-0.

Primele minute ale meciului au fost lipsite de ocazii, mingea aflându-se mai mult la CFR-işti. Manea (18) putea să deschidă scorul în Gruia, dar şutul său s-a dus puţin pe lângă poarta lui Greab. Zece minute mai târziu, Păun a ratat ocazia cea mai importantă a primei reprize, şutul său lovind bara transversală. Nistor i-a centrat perfect lui Urko Vera (31), dar lovitura de cap a acestuia s-a dus peste poarta medieşenilor. Cele două echipe au intrat cu scor alb la vestiare, 0-0.

În primele minute ale reprizei secunde, Urko Vera (54) a şutat de la aproximativ 20 de metri, dar mingea a fost reţinută de Greab. ,,Alb-vişinii” au stat mai mult în jumătatea adversă de teren, dar fără succes. CFR a beneficiat de o lovitură liberă, iar executantul Djokovic (81) l-a pus în valoare pe Greab, care a respins în faţă. Popovici (90+5) putea să deschidă scorul pe finalul meciului, dar Arlauskis a fost atent şi a prins balonul. Partida s-a încheiat 0-0, fiecare echipă primind câte un punct, iar lui Dan Petrescu i s-a cerut demisia de către suporteri.

În urma acestei remize CFR ar putea să cadă de pe primul loc, în funcţie de rezultatul dintre Universitatea Craiova şi FCSB.

CFR Cluj

Au mai intrat: Omrani, Coman, Balde. Antrenor: Dan Petrescu.

Gaz Metan Mediaş

Au mai intrat: Neagu, Popovici, Manole. Antrenor: Cristi Pustai.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*