[FOTO] Cum ne păcăleşte Francisc Boldea? Investiţiile administraţiei PSD, realizate pe jumătate, sunt prezentate drept mândria Lugojului

Claudiu BuciuEchipa de campanie a primarului Francisc Boldea se străduie din răsputeri pentru a scoate în evidenţă marile realizări ale primarului, în speranţa că vor reuşi să convingă lugojenii să-i mai acorde patru ani la conducerea oraşului.

Trecând peste faptul că multe dintre acestea au fost realizate în mandatele anterioare, nu în perioada 2016 – 2020, în care Boldea se poate lăuda doar cu deschiderea ştrandului şi acela incomplet funcţional, la care se mai adaugă câteva clădiri renovate, unele dintre realizări acoperă o minciună egală cu cea care spune că Francisc Boldea e un primar bun.

Una dintre gogoşile electorale ale lui Francisc Boldea şi a echipei sale de troli prezenta ca mare realizare renovarea Bibliotecii Municipale şi transformarea acesteia într-un spaţiu primitor, care a renăscut.

Dacă pereţii scorojiţi din interior, zugrăveala căzută, mucegaiul, podelele vechi înseamnă renaştere, cam aşa arată investiţiile actualului primar. Care din păcate au toate câte o hibă, iar dacă nu credeţi sunteţi liberi să mergeţi până la Staţia de Epurare să vedeţi cum funcţionează la capacitate maximă, să traversaţi cu bicicleta, căruciorul de copiii sau într-un cărucior cu rotile pasarela lui Boldea de la piaţă, să mergeţi cu copiii în parc şi să îşi rupă hainele în jocurile distruse de vreme. Sau să încercaţi să faceţi mişcare pe mult lăudatele aparate de fitness, aproape toate defecte.

Ca să ajungeţi până acolo, drumurile noastre perfect vălurite, dar asfaltate, vă stau la dispoziţie, cu menţiunea că ar trebui să ajungeţi acasă înainte de lăsarea întunericului, pentru că avem zone scufundate în beznă sau iluminate prost de becurile chioare, în loc de invidiatul sistem pe leduri de la Belinţ.
Acasă, în condiţiile în care nu locuiţi la patru, puteţi servi un pahar cu apa cristalină de la robinet, că doar lucrăm de zece ani la noua reţea de apă, care acuşi, acuşi este gata. Dar numai cine e rău intenţionat şi oltean puţin (ila, ila) nu observă câte s-au făcut în Lugoj, mai ales bazinul acoperit care s-a deschis în 2016 şi se mai deschide în 2021, 2022, 2023…

Revenind la clădirea care reflectă perfect zicala cu ”afară-i vopsit gardul”, respectiv Biblioteca Municipală, angajaţii acesteia cereau în urmă cu câteva luni bani pentru lucrări urgente.

Mai exact au cerut: placarea cu rigips a pereţilor la sala de carte pentru adulți şi la sala de lectura, care au o zugraveală veche de peste 50 de ani, cu humă, înlocuirea pardoselilor din parchet care sunt vechi de 100 de ani şi care în proportie de 70% sunt mâncate de carii, dar şi lucrări de reparaţii la instalaţia electrică, una foarte veche şi care prezintă un risc foarte mare de scurtcircuit.

De asemenea, în interior au apărut o serie de fisuri în pereţi. Motiv pentru care, săritor la problemele oraşului (mai puţin spitalul), Boldea a alocat 70.000 de lei pentru reparaţii.

Aşadar, ne mândrim cu ceva care nu este nici pe jumătate făcut, dar fiind campanie electorală dă bine să îl promovăm ca mare realizare. Poate reuşeşte echipa de campanie a lui Boldea să ne prezinte şi bazinul acoperit sau Staţia de Epurare sau să aleagă din problemele de mai sus.

Până atunci, cum o fotografie face cât o mie de cuvinte, vă lăsăm plăcerea de a vedea cum arată în realitate ”mândria” lui Boldea.

Articolul [FOTO] Cum ne păcăleşte Francisc Boldea? Investiţiile administraţiei PSD, realizate pe jumătate, sunt prezentate drept mândria Lugojului apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*