[FOTO] Din dragoste pentru România! Lugojeanul Ştefan Hodi, din nou pe bicicletă până la Alba Iulia de Ziua Naţională

Luni, 30 noiembrie, Ştefan Hodi, cunoscutul ciclist lugojean, a pornit într-o nouă aventură spre Alba Iulia, locaţie unde a fost prezent în fiecare an încă din 2000, de Ziua Naţională.
Chiar dacă este pandemie și nu a apucat să se antreneze pe cât și-ar fi putut, recordmanul lugojean nu a vrut să rateze celebrarea actului unirii acolo unde acesta s-a semnat, în “Capitala Marii Uniri”.

În total are de parcurs, dus-întors, peste 360 de kilometri.

Cu toate că este de cetățenie maghiară, pentru Hodi, tricolorul este sfânt, drept dovadă că oriunde merge în lume poartă pe bicicleta sa un tricolor.

Din anul 2000, de când și-a propus să fie la Alba Iulia de Ziua Națională, Ștefan Hodi a lipsit motivat o dată din cauza timpului, apoi a fost accidentat și în 2015 pentru că a fost cu familia în turul Europei.

Ștefan Hodi a pedalat în zece tururi ale României și cinci tururi ale Europei. Printre recordurile sale se numără parcurgerea a 1.230 de km în doar 88 de ore.

Articolul [FOTO] Din dragoste pentru România! Lugojeanul Ştefan Hodi, din nou pe bicicletă până la Alba Iulia de Ziua Naţională apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*