[FOTO] Ecologizare cu succes! 50 de saci cu deșeuri reciclabile adunați la Surduc

Primăria Fârdea a inițiat la sfârșitul săptămânii trecute o campanie de ecologizare în zona Lacului Surduc. Evenimentul a avut loc în ziua de sâmbătă, 26 iunie, cu începere de la ora 10, locul de întâlnire fiind Primăria Fârdea.
Peste 40 de voluntari, dintre care reprezentanți ai primăriei, elevi ai școlii Fârdea, reprezentanți ai ADID Timiș, Pej Company, consilieri locali, proprietari de cabane din zonă și alți iubitori ai naturii s-au alăturat inițiativei.

Acțiunea a fost un succes, în aproape două ore fiind adunați aproximativ 50 de saci cu deșeuri reciclabile, zona ecologizată fiind cea din proximitatea Lacului Surduc.

Primarul comunei Fârdea, Violeta Murari, a mulțumit tuturor participanților la eveniment și a îndemnat oamenii să fie mai responsabili față de mediul înconjurător.

În județul Timiș, Lacul Surduc reprezintă una dintre principalele atracții ale sezonului estival, sute de oameni alegând să se relaxeze aici. Cazarea se poate face la cabanele din zonă sau chiar în cort, iar vizitatorii pot opta pentru o sesiune de pescuit, o plimbare pe lac cu barca sau hidrobicicleta. Apa sa foarte caldă pe tot parcursul verii transformă Lacul Surduc într-o destinație foarte îndrăgită de copii.

Articolul [FOTO] Ecologizare cu succes! 50 de saci cu deșeuri reciclabile adunați la Surduc apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*