[FOTO] Exemplu! 100 de persoane cu probleme sociale din Caransebeș, hrănite de ”Marius Copilul Străzii” al Lugojului

Emil Constantin sau ”Marius, copilul străzii”, cum este cunoscut de lugojeni, a ”recidivat” cu încă un act caritabil.
După ce în preajma sărbătorilor de Crăciun a împărțit daruri oamenilor cu probleme din Lugoj și Timișoara, acum, înaintea Paștelui, el a ajuns la Caransebeș, oraș în care și-a petrecut doi ani de zile pe străzi, pentru a oferi mai multe cadouri.

”A locuit timp de doi ani pe străzile Caransebeșului, însă soarta i-a fost favorabilă și azi a venit să întoarcă gestul celor care în urmă cu mulți ani îi dăruiau un suc sau o ciocolată. Înainte de sărbătoarea Paștelui, Emil Constantin a venit cu 100 de porții de mâncare și plăsuțe cu dulciuri pentru nevoiașii Caransebeșului”, au transmis reprezentanții Primăriei Caransebeș.

La cantina de ajutor social a fost prezent și primarul Felix Borcean, care i-a mulțumit lui Emil Constantin pentru gestul de suflet și l-a asigurat că va găsi tot timpul sprijin la Primăria Caransebeș.

”Sunt mulți care nu au ce pune pe masă. Vine Paștele și poate unii nu au nici o ciorbă de cartofi. Eu vreau să le aduc acestor oameni un zâmbet frumos când primesc un pachet, pentru că așa m-am bucurat și eu acum 18 ani când am stat pe străzi, în Caransebeș, timp de doi ani. Nu am avut locuință niciodată, așa că nu aveam cum să uit de Caransebeș. Iubesc Caransebeșul! De fiecare dată când primeam un suc, o ciocolată, eram cel mai fericit. Acum întorc acele gesturi, să-i fac eu pe cei nevoiași să râdă și să zâmbească. Mulțumesc și domnului primar Felix Borcean pentru colaborare. A fost impresionat de ce vreau să fac pentru familiile necăjite. Nu pot să uit niciodată de omul necăjit”, ne-a spus Emil Constantin.

Tânărul a suportat din propriul buzunar cheltuielile pentru cele 100 de porții de mâncare (șnițele și cartofi la tavă), dar a fost ajutat și de un grup de oameni inimoși, care au suplimentat darul cu 100 de kilograme de brânză, alimente de bază și dulciuri.

Articolul [FOTO] Exemplu! 100 de persoane cu probleme sociale din Caransebeș, hrănite de ”Marius Copilul Străzii” al Lugojului apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*