FOTO: Fără surprize în Gruia. CFR a bătut Chiajna şi a revenit pe locul 1 înaintea derby-ului cu FCSB

CFR Cluj a câştigat fără mari probleme meciul împotriva Concordiei Chiajna, 2-0, şi a revenit pe locul 1 în campionat.

Alb-vişiniii au din nou două puncte peste FCSB, echipa pe care o vor întâlni etapa viitoare, la Bucureşti.

Meciul din Gruia era să înceapă, totuşi, de la 1-0 pentru oaspeţi, Djokovic fiind aproape de autogol, dar odată cu trecerea timpului CFR a înmulţit atacurile la poarta Concordiei. Cu un Ioniţă lipsit total de tracul debutului, ardelenii au deschis scorul conform cursului jocului, Vinicius înscriind cu o lovitură de cap.

Elevii lui Dan Petrescu s-au ferit de emoţii până la pauză, iar a doua repriză a început cu o ocazie mare a lui Djokovic, şutul său fiind scos greu de Caparco. Ion Moldovan a mizat apoi pe dorinţa de revanşă a lui Bud, iar fostul atacant al CFR-ului a lovit bara în minutul 57.

Execuţia actualului jucător de la Concordia a fost uitată rapid, însă, în Gruia, după doar două minute Mailat majorând scorul printr-un şut direct în vinclu. CFR-ul a primit şi un penalty în minutul 73, dar Caparco l-a “hipnotizat” pe Culio şi i-a ghicit colţul, însă ilfovenii nu au mai putut pune în pericol victoria clujenilor.

S-a terminat 2-0 pentru CFR, iar echipa lui Dan Petrescu se pregăteşte pentru derby-ul cu FCSB, care poate stabili campioana Ligii I la finalul sezonului regulat.

CFR Cluj

Au mai intrat: Omrani, Bordeianu, Costache. Antrenor: Dan Petrescu

Concordia Chiajna

Au mai intrat: Bud, Bawab, Nivaldo. Antrenor: Ion Moldovan

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*