[FOTO] Federația Română de Handbal sprijină Școala Gimnazială Balinț

Creată pentru a susține viitorul handbalului în România, campania ”Mingi în școli” a ajuns și în comuna Balinț, spre bucuria elevilor dornici de mișcare.”Am aflat despre Campania «Mingi în școli» de pe pagina oficială a Federației Române de Handbal. Am înscris școala noastră în campanie și am primit în  februarie 2017 10 mingi, iar anul acesta, în luna aprilie, 6 mingi. Proiectul este susținut de Henkel Beauty Care România și are menirea să crească accesul elevilor la acest sport și să susțină viitoarea generație de campioni ai handbalului românesc. Cred că viitorul campion este copilul de astăzi, care trebuie susținut în drumul către prima lui victorie. Handbalul este un sport foarte îndrăgit de adulți și de copii, deopotrivă. Ar fi păcat ca din lipsa dotărilor corespunzătoare să nu le oferim copiilor ocazia să practice acest sport. Ne dorim ca astfel să contribuim la descoperirea viitorilor campioni și, de ce nu, să fie și elevi din școala noastră în echipa națională a României”, a declarat prof. Mihaela Kristof, director al Școlii Gimnaziale Balinț.

Oricine achiziționează produse din gama FA va contribui indirect la campania de susținere a handbalului românesc, prin dotarea cu mingi a școlilor din țară.

Țara noastră are una dintre cele mai vechi școli de handbal din lume, cu performanțe pe măsură, profesori incredibili și copii dornici să învețe. România este singura țară a cărei echipă națională a participat la toate edițiile Campionatului Mondial, începând din 1957.

Articolul [FOTO] Federația Română de Handbal sprijină Școala Gimnazială Balinț apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*