FOTO | Flashback norocos pentru Ianis la antrenamentul oficial înainte de Anglia-România la Euro U21!

Tricolorii s-au antrenat joi seară, de la 18:30 ora Italiei, aceeași oră la care va începe vineri partida contra Angliei, pe arena Dino Manuzzi din Cesena.

Timp de o oră, cei 23 de tricolori au repetat ultimele exerciții înainte de meciul 2 din grupa C a Campionatului European. La peste 30 de grade, cât se anunță și mâine la ora jocului!, Mirel Rădoi a insistat pe finalizare și le-a lăsat cât mai mult mingea la dispoziție elevilor săi. Aceștia s-au antrenat exuberanți și extrem de motivați, cu o efervescență pozitivă care i-a impresionat și pe italienii din echipa administrativă a stadionului.

Un moment inedit s-a petrecut la intrarea în vestiare a tricolorilor, imediat după sosirea la Cesena, după un drum de jumătate de oră dinspre Forli. Ianis Hagi a rămas pentru o secundă blocat în fața vestiarului, privind către banca pe care îi era așezat echipamentul. A explicat râzând: “E clar, mâine batem Anglia! Am găsit echipamentul pus exact pe banca pe care l-am găsit și când am jucat un amical aici, cu Fiorentina! Și atunci am învins!”

Un stadion special

Pe arena Dino Manuzzi, inaugurată în 1957 și renovată în 2018, dispută partidele echipa locală ASD Romagna Centro Cesena. Echipă recent promovată în Serie C și considerată continuatoarea AC Cesena, club la care a jucat Adrian Mutu în sezonul 2011-2012 și care s-a dizolvat în 2018.

Stadionul impresionează prin tribunele plasate incredibil de aproape de teren, la aproximativ 3 metri, astfel că fanii români vor putea crea mâine presiunea de care avem nevoie. De altfel, gazdele din Cesena se mândresc spunând că arena din Italia cu cea mai mică distanță de la fani la tușă, iar cei 9.000 de abonați ai clubului local (chiar și în sezonul trecut disputat în eșalonul patru!), pot depune mărturie.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*