FOTO: Gata campionatul? Sticla Turda a câştigat restanţa de la Triteni şi are şapte puncte în fruntea clasamentului

foto: Carmen Bizău

Sticla Arieşul Turda s-a impus mai uşor decât credea în restanţa cu Unirea Triteni, 4-0, meci care a contat pentru etapa a 19-a a Ligii a IV-a.

Trei goluri în 10 minute au rezolvat această partidă şi, aproape 100%, şi problema locului 1, turdenii având acum şapte puncte peste CS Floreşti.

Recunoscuţi pentru determinarea avută mai ales la meciurile de pe teren propriu, jucătorii Triteniului a suferit în prima repriză chiar la atitudine. Turdenii, hotărâţi să închidă lupta la promovare, au marcat de trei ori în 10 minute, două dintre goluri venind prin lovituri de cap.

Bituleanu, unul dintre cei mai scunzi jucători de pe teren, a deschis scorul prin acest procedeu, David şi Florin Dan fiind ceilalţi marcatori ai oaspeţilor. Unirea a fost periculoasă doar pe finalul primei părţi, atunci când Ursu a scos de la vinclu lovitura liberă a lui Nemeş, la faza imediat următoare gazdele lovind şi bara prin Tot.

Certaţi la pauză de antrenorul Andrei Pintilie, jucătorii gazdelor au revenit mult mai determinaţi pe teren. Au apărut şi ocaziile la poarta lui Ursu, însă imprecizia de la finalizare şi intervenţiile portarului turdean au făcut ca Unirea să nu marcheze în acest meci. Cu avantajul de trei goluri, oaspeţii s-au mulţumit mai mult doar să respingă atacurile „rossonerilor” şi să încerce contraatacul, pe final stabilind scorul final datorită aceluiaşi Florin Dan.

S-a terminat 4-0, iar turdenii au acum şapte puncte peste CS Floreşti în fruntea clasamentului, în timp ce Triteniul a ratat şansa de a urca pe locul şase în clasament.

Unirea Triteni

Au mai intrat: Luduşan, Pintilie An. Antrenor: Andrei Pintilie

Sticla Turda

Au mai intrat: Lăkătuş M., Lăkătuş G., Silaghi, Mărginean, Moldovan. Antrenor: Artur Podar

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*