FOTO: Greu (şi) fără antrenor. Unirea Dej a pierdut la Recea, după ce a căzut fizic pe final: “Jucătorii nu sunt roboţi, au fost afectaţi”

Unirea Dej a pierdut, 0-2, meciul din deplasare cu ACS Comuna Recea, din etapa a patra a Ligii a III-a.

Fără antrenor principal pe bancă, după demiterea lui Mircea Bolba, şi cu delegatul Flaviu Băieşu singurul nume trecut pe foaia de joc în tabelul rezervat conducerii dejene, Unirea a rezistat mai bine de 70 de minute.

Defensiva oaspeţilor a funcţionat aproape perfect până atunci, iar în ofensivă au fost chiar aproape de gol în prima repriză, însă pregătirea fizică superioară a jucătorilor lui Buia a făcut diferenţa în cele din urmă.

Golgheterul maramureşenilor, Chinde, a deschis scorul în minutul 75, iar Ciocan a liniştit definitiv meciul cu golul de 2-0 după alte 10 minute. A fost o victorie aşteptată a celor de la Recea, care au profitat şi de situaţia plină de incertitudine de la Dej.

„Ştiam că o să cădem fizic la un moment dat şi de ce ne-am temut mai tare nu am scăpat. Jucătorii nu sunt roboţi, evident că i-a afectat ce s-a întâmplat cu plecarea antrenorului. Le-am mai dat şi eu indicaţii de pe margine, a mai făcut-o şi antrenorul de la juniori, dar am căzut fizic şi acolo s-a decis soarta meciului. Noi am venit după puncte la Recea şi am crezut că putem rezista mai mult de 75 de minute”, a declarat, la final, Flaviu Băieşu.

Mai jos aveţi câteva fotografii de la această partidă.

Comuna Recea

Au mai intrat: Buşică, Ciocan, Opriş, Jucan. Antrenor: Romulus Buia

Unirea Dej

Au mai intrat: Preda, Pop B. Antrenor: Flaviu Băieşu

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*