FOTO Handbal (F): Seară magică în Bănie ! SCM Craiova a învins CSM București

SCM Craiova – CSM Bucuresti 23-21 / Liga Florilor, etapa 19 / FOTO: Ionut Greere

Seara magică pentru handbalistele de la SCM Craiova. Formația pregătită de Bogdan Burcea a învins cu scorul de 23-21 pe CSM București, miercuri, într-un meci din cadrul etapei cu numărul 19 din Liga Florilor.

Ultima înfrângere data din septembrie 2016, când Dunărea Brăila a învins CSM cu 30-27.

Helle Thomsen a început cu Cristina Neagu încă din primul minut, dar jocul „tigroaicelor” a fost static, cu multe greșeli atât în atac, cât și în apărare. Craiova a dat o replică tare campioanei și a avut-o pe Yulia Dumanska în zi de grație.

FOTO Handbal (F): Seară magică în Bănie ! SCM Craiova a învins CSM București / FOTO: Ionuț Greere

În prima repriză, CSM a reuşit să se desprindă la 4 goluri, 10-6, dar SCM Craiova, împinsă de la spate de aproximativ 3000 de spectatori, a reușit să revină și să intre la cabine cu un deficit doar de un singur gol, 11-12.

După pauză, Craiova a mers cap la cap cu bucureștencele, iar după ce mai multe şanse de a intra în avantaj, Cristina Florianu a ridicat tribunele în aer cu golul de 19-18. Din acel moment pe teren a contat doar o singură echipă, CSM București nu a mai găsit cheia să revină.

FOTO Handbal (F): Seară magică în Bănie ! SCM Craiova a învins CSM București / FOTO: Ionuț Greere

Trebuie remarcată și parada Cristinei Lung în fața celebrei Bella Gullden, de la linia de 7 metri.

Oltencele s-au impus la final cu 23-21 şi au rămas minute bune pe parchet pentru a sărbători împreună cu fanii acest succes istoric.

SCM CRAIOVA – CSM BUCUREȘTI 23-21

CRAIOVA: Dumanska, Lung – Ţicu, Florianu 4, Trifunovic, Elisei 6, Nikolic 3, Klikovac 2, Pricopi 5, Rădoi 1, Tudor,Vizitiu 1, Popescu 1.

CSM: Grubisic, Ungureanu 1  –  Gullden 3, Jorgensen 1, Neagu 5, Curea 4, Hagman 5, Frafjord 1, Jakobsen 1, Udriştoiu, Mehmedovic, Niombla, Ayglon.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*