[FOTO] Imobilele Primăriei se prăbușesc peste locatari! Un balcon a picat în plin centrul orașului

În plin centrul orașului, vizavi de sediul Băncii BRD, se află un imobil care aparține de fondul locativ al Meridianului. Imobilul de pe str. Cuza vodă nr. 8 este unul foarte vechi, de aproape 200 de ani.

Câteva familii locuiesc în curte, cu chirie la Meridian. Lunea trecută, acum 10 zile, puțin după ora 4 dimineața, o parte a balco­nu­lui de la etaj s-a desprins.

”Lespezile au căzut la vecinul, peste tomberoane, i-a spart tom­be­roanele și ce mai avea acolo. Am vrut să ridicăm noi plăcile de ciment, dar e imposibil, sunt foarte grele.

De 41 de ani și jumătate stăm aici cu chirie și n-am cerut nimic de la Meridian

“De 41 de ani și jumătate stăm aici cu chirie și n-am cerut nimic de la Meridian, dar acum nu se mai poate. Ne e frică să mai ieșim afară, că poate să se desprindă balconul în continuare. Am rugat să vină cineva cu un utilaj să ridice lespezile din curte. Și ar trebui să repare de sus, de la cetârne, până jos. Lemnăria asta e de când casa, și uși și ferestre. Așa cum v-am spus, clădirea e foarte veche, de aproape două secole. În partea cealaltă sunt căzute streșinile, la o ploaie mai tare e dezastru. La mine în prag ninge și plouă, s-au distrus zidurile. La etaj, unde a căzut balconul, sunt două familii, noi suntem aici la parter”, spune Ileana Ciutacu, locatara apartamentului cu nr. 7.

Doamna Ileana stă cu chirie în acel imobil din luna martie a anului 1979, de pe vremea când avea copii mici. Miercuri, 2 septembrie, directorul Meridianului, ec. Florin Iovescu s-a deplasat la fața locului și a asigurat că, într-o primă etapă, va trimite un utilaj Komatsu care să ridice piciorul și cele două plăci prăbușite de la balcon.Articolul [FOTO] Imobilele Primăriei se prăbușesc peste locatari! Un balcon a picat în plin centrul orașului apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*