FOTO Incidentele continua la meciurile din ligile inferioare! Doua ambulante au fost chemate la Romprim – AFC Rapid

Un banal meci din intermediara Ligii a IV-a bucuresteana a avut parte de o serie de accidentari grave. Cum la acest esalon nu e nevoie de ambulanta la meci, a fost nevoie ca specatatorii sa sune la 112. si nu o data, ci de doua ori.

Prima oara, in minutul 5, Dragos Lupu de la gazde s-a accidentat si a plecat la vestiar schiopatând. Aici, se pare, ca a dat drumul la un dus cu apa fierbinte si i s-a facut rau. Avea tensiunea 7 la venirea medicilor.

In minutul 9, Berechet de la oaspeti a suferit o fractura de tibie si peroneu, iar publicul a sunat la 112. Dupa 19 minute a venit ambulanta, timp in care jucatorul rapidist a primit ingrijiri de la coechipieri, arbitru si observatorul Cruceana.

Meciul a fost intrerupt pentru 29 de minute, dar pauza a durat doar 5 minute, altfel se intuneca afara. in cele din urma, AFC Rapid a invins cu scorul de 5-1, dupa ce la pauza, cele doua adversare erau la egalitate, scor 1-1.

CLICK PENTRU FOTO – Ilfov Sport

 

 

 

The post FOTO Incidentele continua la meciurile din ligile inferioare! Doua ambulante au fost chemate la Romprim – AFC Rapid appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*