[FOTO] Învățământul din mediul rural, digitalizat la Școala Gimnazială ”George Gârda” din Mănăștiur

Școala Gimnazială ”George Gârda” Mănăștiur își desfășoară cursurile normal pe scenariu verde, cu respectarea normelor de Covid-19.

În luna octombrie, cu sprijinul profesorului de TIC, Ionel Petrea, instituția de învățământ a reușit să achiziționeze licența e-learning pe platforma Clasa Viitorului – G Suite for Education.”Am organizat cu elevii clasei a VII-a o sesiune de instruire pe platformă. Aceștia au folosit telefoanele personale pentru a putea accesa conturile generate de administratorul platformei de la nivelul școlii. Au învățat să vizualizeze materiale educaționale, să încarce teme, să vizualizeze notele primite și să acorde feed-back profesorilor a­tunci când li se cere”, a declarat Roxana Popescu, director al Școlii ”George Gârda” Mănăștiur.

În cadrul proiectului a fost realizată o întâlnire sincron pe Google Meet și asincron prin vizualizarea materialelor. Conducerea școlii speră că această platformă va aduce rezultate favorabile la competențele digitale.

Foto: Gabriel Brezeanu

Articolul [FOTO] Învățământul din mediul rural, digitalizat la Școala Gimnazială ”George Gârda” din Mănăștiur apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*