[FOTO] Investiție de 11 milioane de euro! Frații “Dedeman” au deschis un nou magazin la Lugoj, în locul fostelor hale ale IURT-ului

Claudiu BuciuDedeman, cel mai mare business antre­prenorial românesc, a deschis vineri, 4 septembrie, la Lugoj cel de-al 52-lea magazin al reţelei.

Magazinul este situat pe strada Timișorii nr. 139-141, imediat după fosta fabrică Rieker, zonă în care se aflau cândva glorioasele hale ale IURT-ului.

Investiția totală a companiei în Lugoj a fost de circa 11 milioane de euro, sumă ce include cheltuielile pentru achiziţia terenului, lucrările de construcţie, rafturile şi obiectele de mo­bilier utilizate în amenajarea zonei comer­ciale şi de birouri, echipamentele şi utilajele necesare desfăşurării activităţii, precum şi stocurile de marfă pregătite pentru inaugurare.

”Prin deschiderea magazinului din Lugoj, continuăm să ne respectăm angajamentul de a fi prezenţi şi în oraşe mai mici, mai aproape de clienţii noştri, cu aceleaşi produse, servicii şi soluţii eficiente pentru îndeplinirea oricărui plan sau proiect legat de casă şi grădină”, a declarat Dragoş Pavăl, preşedintele Dedeman.

Magazinul se întinde pe o suprafață de peste 10.000 m.p., dintre care  doar sera cu pergolă ocupă 1.200 m.p. Aici sunt expuse articolele de grădină și cele pentru activitățile în aer liber.

În interior mai este amenajat și un show room pentru mobilă ce acoperă 1.000 de m.p. și 940 m.p. rezervați penru mobilier de baie, gresie și faianță.

Parcarea este de 242 de locuri, iar în zonă sunt amenajate spații verzi.

Foto: Gabriel BrezeanuArticolul [FOTO] Investiție de 11 milioane de euro! Frații “Dedeman” au deschis un nou magazin la Lugoj, în locul fostelor hale ale IURT-ului apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*