[FOTO] Investiție în educație! Calculatoare noi pentru Școala Gimnazială Balinț

Claudiu BuciuCampania eLearningTM, gândită în sprijinul elevilor din județ, s-a concretizat în cadrul parteneriatului dintre Instituția Prefectului – Județul Timiș, Inspectoratul Școlar Județean Timiș și S.T.S. Timiș.

În cadrul acesteia au fost primite donații de laptopuri și calculatoare din partea companiilor Continental Timișoara și Veoneer Timișoara, iar SC Datamax Line Timișoara a contribuit în mod gratuit cu partea de licențe software și cu procesul de instalare.

Printre beneficiarii campaniei se numără și Școala Gimnazială Balinț, unde au s-au primit 15 calculatoare HP. Unitatea de învățământ se află în scenariul verde, astfel încât toți elevii vin la școală și au mare nevoie de dispozitive electronice care să îi ajute în procesul de învățare.

”Avem săli de clasă mari și putem asigura distanțarea. Avem dezinfectanți și marcaje conform procedurilor solicitate de DSP. Suntem pe scenariu verde și avem maxim 17 elevi într-o clasa. De asemenea, am primit și 5000 de lei de la Primărie pentru produse de curățenie și dezinfectare. Am făcut dezinfectarea cu o firmă specializată”, precizează prof. Mihaela Kristof, directorul Școlii Gimnaziale Balinț.

Pentru situația în care se va ajunge din nou la învățământul online, elevii școlii au primit de la școală 10 laptopuri în contract de comodat, iar profesorii vor lucra de pe dispozitivele proprii.

În cadrul eLearningTM au mai beneficiat de donații Școala Gimnazială Liebling, Școala Gimnazială Saravale, Școala Primară Secaș și Liceul Tehnologic Electrotimiș Timișoara. Campania de distribuire a dispozitivelor electronice către școli va continua și în perioada următoare.Articolul [FOTO] Investiție în educație! Calculatoare noi pentru Școala Gimnazială Balinț apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*