FOTO. Juniorii ”Centrului”, cele mai multe ”boabe” în 2018, pentru 3 mari ouă roșii. Filiași ia în premieră 3 goluri afară

ACSO Filiași, formație cu al treilea cel mai mic număr de goluri primite în acest sezon din seria vestică în Liga 3, în medie sub unul pe meci, a încasat astăzi după-amiază la Timișoara cele mai multe dintr-o deplasare efectuată în ediția în curs, trei, și tocmai din partea juniorilor de 2000 de la Centrul Național de Pregătire Timișoara. Care, la rândul lor, au triumfat pentru a doua oară de la lansarea în rândul seniorilor la două goluri diferență, și tot în acest retur: 3-1 (2-0).

Doljenii din Filiași, învingători marți la Jimbolia cu 0-6 contra ultimei clasate, n-au primit până acum în deplasări decât un gol, caz al ieșirilor la ACS Șirineasa, Șoimii Lipova și CS U Craiova SA 2, respectiv cel mult două la Giarmata și Reșița, însă juniorii Centrului Național de Pregătire i-au obligat să scoată de 3 ori balonul din propria poartă.

Spre bucuria celor circa 100 de spectatori din tribuna terenului LPS Banatul, printre care de exemplu și Iosif Rotariu. Pe un gazon bun, juniorii A de pe Bega au reușit o primă repriză dintre cele mai bune, desprinzându-se în învingători pentru a treia oară în 2018, în numai 5 apariții, mult mai eficient în comparație cu cele 3 triumfuri din sezonul de toamnă.

Iar tocmai Vlad Chera, cel care a început foarte bine partida din etapa 21, a și deschis scorul în minutul 13, din centrarea lui Șimăndan: 1-0.

Nu trecea mult și, în minutul 30, Patrik Peter finaliza o acțiune personală printr-un șut din marginea careului de 16 metri: 2-0. Mai treceau însă doar câteva minute și Chera se accidenta, ceea ce a mai tăiat vântul din pânzele juniorilor.

Mai vulnerabili la reluare, când, spre mijlocul reprizei a II-a, în minutul 63, Cătălin Dinu a finalizat o acțiune personală, reducând din handicap pentru formația din Oltenia, plasată în prima jumătate a ierarhiei în C4.

Și totuși, juniorii care la mijlocul săptămânii n-au avut meci de campionat, au mai găsit resursele să înscrie din nou, în prelungiri, în minutul 90+2, prin rezerva Filip, cu o lovitură de cap, la centrarea lui Gîdea, abia introdus în joc: 3-1. Astfel, după 1-1 în tur, elevii lui Petcu și Vucea au completat o dublă invincibilă în fața doljenilor din Filiași, semnând al doilea triumf consecutiv, o altă premieră în C4 pentru garnitura juvenilă.

Din partea căreia antrenorul Cristian Petcu a spus că ”am avut o primă repriză foarte bună, cu ocazii foarte mari. Puteam să ne desprindem și mai mult, dar accidentarea lui Chera ne-a dezavantajat, înlocuit fiind cu Pițigoi, care n-a avut jocul la fel de reglat. În partea a doua, sportivii noștri au fost ceva mai temători. Însă, în general, copiii au început să capete încredere de la meci la meci, un plus față de turul de campionat”.

*

Centrul Național de Pregătire Timișoara: 12. Adrian Pădure – 15. Ștefan Kovari, 5. Darius Țiereanu, 3. Alexandru Goța, 4. Raul Pop, 7. Călin Jurj, 2. Dragoș Coroiu, 20. Vlad Chera (9. Răzvan Pițigoi – 34; 18. Marius Filip – 67), 10. Patrik Peter, 19. Florin Burghele (14. Adrian Stoianovici – 79), 7. Marius Șimăndan (11. Mihai Gîdea – 90).

Rezerve: 1. Ștefan Dobre – 6. Robert Baltariu, 8. Mihail Bănceanu.

ACSO Filiași (antrenor secund, Cosmin Fruntelată): 21. Alin Nica – 2. Cosmin Calu, 18. Cristian Preda, 4. Ramon Chiriță, 15. Alin Stancu, 11. Cătălin Borneci, 17. Dănuț Stancu, 8. Nicholas Chivu, 10. Robert Căle, 16. Laurențiu Roman, 20. Ionel Dinu.

Rezerve: 1. Sorin Munteanu – 19. David Stănculescu, 5. Toshi Aizawa, 7. Lucian Boroț, 6. Aurel Lupu.

Rezultatele etapei, clasamentul la zi și programul viitor, pe coloana datelor tehnice.

The post FOTO. Juniorii ”Centrului”, cele mai multe ”boabe” în 2018, pentru 3 mari ouă roșii. Filiași ia în premieră 3 goluri afară appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*