[FOTO] Lucrări la stadionul din Lugoj! Se reface pista de sărituri

Lucrările începute la stadion cu câteva săptămâni în urmă, când s-a demolat tabela de marcaj afectată de furtuna din 2017 și s-au înlăturat pilonii de beton ai tribunei terenului doi pentru a se amenaja două terenuri de minifotbal, continuă în cealaltă parte a bazei sportive.
Mai precis au fost demarate, pentru prima dată în ultimele trei decenii, lucrări de refacere și modernizare a pistei de sărituri din spatele porții de fotbal de la intrarea principală în stadion.

“Se derulează un proiect de modernizare a pistei de atletism folosită pentru antrenamentele la sărituri în lungime și triplusalt și săritură în înălțime, situată în spatele porții de fotbal, în partea opusă fostei tabele de marcaj. Pista cu o lungime de 50 m și o lățime de 2 m avea ca dotare o bandă de cauciuc îngust, împrumutat de la o balastieră, care va fi înlăturat. Această suprafață va fi întâi betonată, iar apoi se va monta un covor de tip tartan. În plus se va reface și lada metalică folosită pentru depozitarea saltelelor. La rândul lor saltele de aterizare urmează să fie înlocuite cu altele noi, care au fost deja comandate și se vor achiziționa și un set nou de garduri pentru antrenamentele la alergare”, a comunicat Clubul Sportiv Municipal Lugoj.

Finanțarea lucrărilor derulate până acum a fost asigurată din sponsorizări.

Pe același sistem de finanțare se intenționează și refacerea pistei de alergare cu opt culoare, care înconjoară stadionul.

Ultima modernizare a pistei mari de atletism, din jurul terenului unu a avut loc în 1984, când la Lugoj a avut loc Spartachiada, etapa națională finală.

Articolul [FOTO] Lucrări la stadionul din Lugoj! Se reface pista de sărituri apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*