[FOTO] Marcel Avram, primar la Făget pentru a patra oară! A fost învestit și noul Consiliu Local

Primăria Făget a găzduit luni, 2 noiembrie, ședința de învestire a noului Consiliu Local și a primarului orașului.

Aceasta a fost prezidată de prefectul județului Timiș, Liliana Oneț, împreună cu decanul de vârstă al Consiliului Local, Ioan Mureșan și cu cei mai tineri consilieri, Bogdan Boambă și Silviu Dumitrescu.”După depunerea jurământului, am ținut să le mulțumesc public membrilor vechiului Consiliu Local, secretarului general, domnișoara Valentina Sita, administratorului public, domnul Claudiu Avramescu și viceprimarului,domnul Vasile Sita, pentru buna colaborare și să îi felicit pentru realizările pe care le-am avut împreună. Totodată, mi-am exprimat dorința și speranța că, împreună cu noul Consiliu Local, vom realiza și în acest mandat, cel puțin la fel de multe lucruri bune pentru Făget și făgețeni. Ca de fiecare dată, am convenit, primar și consilieri locali, să lăsăm la ușă politica de partid și în deplin respect față de Constituția și legile țării și cu bună credință, să facem tot ce ne stă în putere pentru binele locuitorilor orașului Făget”, a transmis primarul Marcel Avram.

Consiliul Local Făget numără 15 consilieri, opt de la PNL, șase de la PSD și unu de la PMP.

În termen de o lună va trebui organizată și ședința pentru formarea comisiilor de specialitate și alegerea viceprimarului.

Articolul [FOTO] Marcel Avram, primar la Făget pentru a patra oară! A fost învestit și noul Consiliu Local apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*