FOTO: Meci atipic între Feleacu şi Câmpia Turzii. Gazdele au deschis scorul, iar oaspeţii au marcat şapte goluri în 26 de minute

CSM Câmpia Turzii a câştigat la scor meciul cu Viitorul Feleacu, din deplasare, ce a contat pentru etapa a şaptea a Ligii a IV-a.

Galben-albaştrii s-au impus cu 8-1, dar după o primă repriză care nu anunţa deloc acest deznodământ.

Chiar cei de la Feleacu au deschis scorul, prin Raul Brie, în minutul 17, la vestiare intrându-se la egalitate, 1-1, după reuşita lui Sebastian Moldovan din minutul 24. Repriza a doua a fost de coşmar, însă, pentru nou-promovata din Feleacu, CSM Câmpia Turzii înscriind, în medie, un gol la aproximativ patru minute.

Formaţia lui Valentin Şandru a reuşit să marcheze şapte goluri în doar 26 de minute, gazdele căzând atât fizic, cât mai ales psihic odată cu reuşitele pe bandă rulantă ale adversarilor. Sebastian Moldovan a mai înscris de trei ori, Dan Ştefan şi Rotaru marcând amândoi câte două goluri pentru un nou scor fluviu al acestui campionat.

„Am început meciul bine, am marcat primii, însă ei ne-au egalat până la pauză. În a doua repriză, însă, am căzut fizic după primul gol, apoi şi psihic şi nu le-am putut face faţă chiar deloc. Ne-a dezavantajat puţin şi terenul, pentru că nu suntem obişnuiţi cu o suprafaţă aşa de mare. Oricum, îi felicităm pe oaspeţi pentru victorie şi noi încercăm să strângem rândurile şi să ne revenim odată cu etapa viitoare”, ne-a spus unul dintre jucătorii gazdelor, Vlad Ştefan Pop.

„Noi am început superficial, ne-am crezut învingători de la început, dar în a doua repriză ne-am revenit. Poate ei au picat şi fizic şi nu s-a mai pus problema învingătoarei. Un pic am suferit până ne-am revenit, dar de a doua repriză sunt mulţumit şi nu am ce să le reproşez jucătorilor, jocul din a doua repriză ne dă speranţe pentru viitor”, a spus şi tehnicianul Câmpiei, Valentin Şandru.

Viitorul Feleacu

Au mai intrat: Dindelegan, Fizeşan, Pop Vlad Şt.

CSM Câmpia Turzii

Au mai intrat: Rotaru, Butoeru, Cioargă, Felderean, Tomuţa. Antrenor: Valentin Şandru

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*