[FOTO] Ne votăm parlamentarii! Claudiu Buciu: Ca și primar, îmi doresc un Guvern care să fie alături de mine

În jurul orei 10, Claudiu Buciu, primarul municipiului Lugoj, a votat la secția 229 de pe strada Bocșei, alături de senatoarea Alina Gorghiu și de managerul Spitalului Județean Timiș, dr. Raul Pătrașcu, care a dorit să îi însoțească.”Pentru mine este o responsabilitate enormă să votez azi la Lugoj, la alegerile parlamentare. Este un vot important, care decide, pentru următorii patru ani, legăturile dintre viitorul legislativ, administrația locală a Lugojului, administrația județeană a Timișului, Președintele României și viitorul Guvern al României. În același timp, trebuie să vă spun că am avut și o dimensiune negativă a votului. Am votat împotriva celor care au mințit acum patru ani, împotriva celor care au constituit, după toate minciunile din 2016, o majoritate toxică în Parlament și au urmărit doar bifarea agendei personale, nu și a românilor care i-au votat. Am votat cu inima pentru un proiect coerent, care să ducă România în rândul țărilor europene civilizate. Am votat pentru investiții, pentru familiile active și pentru femeile din România, care trebuie să fie mai bine reprezentate, pentru un Banat dezvoltat. După acest vot, mi-aș dori să văd patru ani de liniște, pentru că România are nevoi de proiecte coerente, de dezvoltare, de o politică făcută cu bun simț și decență”, a declarat senatoarea Alina Gorghiu.

Ea a adăugat că ”a sta acasă înseamnă să dai girul aceleiași majorități toxice pe care nu ne-o mai dorim”.

”Am ținut să votez la Lugoj pentru a-mi arăta susținerea pentru un candidat care a făcut și face mai mult pentru județul Timiș decât ceilalți candidați de pe liste. Noi, ca medici, suntem pe baricade de mai bine de două luni și jumătate și știm foarte bine cine ne-a fost alături în acestă perioadă. Vorbim de disponibiltatea acestor oameni, 24 de ore din 24, de la senatori la prim ministru. Ce am cerut, a doua zi am avut! Am votat pentru o Românie cu oameni asumați, care să meargă înainte, și la bine, dar mai ales la greu. Pentru că, știți cum e, după război, mulți viteji se-arată și e foarte ușor să critici de pe margine în loc să acționezi când te confrunți cu o asemenea criză”, a spus Raul Pătrașcu, managerul SJT.

”Faptul că doamna senator Gorghiu a venit să voteze alături de noi este un semnal foarte bun că vom avea tot sprijinul dânșilor în viitoarea guvernare. Am votat pentru ca Parlamentul ce va urma să restabilească normalitatea în România, adică să dea legi pentru cetățenii simpli, nu pentru infractori, să întărească statul de drept. Eu, ca și primar, îmi doresc un Guvern care să fie alături de mine. Știm cu toții din cine va trebui să fie format acel guvern și doar așa Lugojul va avea șansa unei adevărate reveniri la normalitate și a unei dezvoltări reale”, a spus primarul Claudiu Buciu.

El i-a îndemnat pe lugojeni să voteze, condițiile igienico-sanitare fiind de maximă siguranță, cu respectarea tuturor reglementărilor în vigoare.

Foto: Gabriel Brezeanu

Articolul [FOTO] Ne votăm parlamentarii! Claudiu Buciu: Ca și primar, îmi doresc un Guvern care să fie alături de mine apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*