FOTO: Nebunie în Gruia! CFR Cluj a ratat un penalty în prelungiri şi a luat doar un punct cu Mediaş, într-un meci cu patru goluri

foto: Carmen Bizău

CFR Cluj a obţinut doar un punct din meciul cu Gaz Metan Mediaş, 2-2, care a contat pentru etapa a 19-a a Ligii I.

A fost un joc nebun în Gruia, medieşenii conducând cu 2-0, iar CFR-iştii având un om în plus în ultima jumătate de oră.

Primele 30 de minute ale meciului au fost de coşmar pentru feroviari. Mediaşul a înscris două goluri, unul după o gafă a lui Arlauskis, iar după cum jucau favoriţii lor, suporterii din Gruia nu aveau mari speranţe. Finalul de repriză a fost salvat, însă, de execuţia lui Omrani, iar optimismul revenea din nou în tabăra CFR-ului, mai ales că Vinicius a trecut pe lângă egalare.

Veştile rele aveau să continue pentru clujeni, Deac şi Ţucudean nemaiputând să continue partida. După ce Fortes a ratat şansa de a face 1-3 în startul părţii secunde, jocul s-a schimbat complet, iar CFR-ul şi-a creat câte o ocazie aproape la fiecare atac timp de câteva minute. Manea şi Ioniţă au fost imprecişi însă, clujenii primind un ajutor apoi şi de la Radu Petrescu, cel care l-a eliminat pe Trif.

Cu un om în plus, paradoxal, gazdele nu s-au mai văzut la fel de mult în ofensivă, doar Omrani reuşind să-i mai dea emoţii lui Pleşca. La poarta cealaltă, Arlauskis a intervenit salvator la lovitura liberă a lui Chamed, dar suspansul a apărut pe final. Omrani a realizat dubla după o greşeală în defensiva medieşenilor, iar în prelungiri Culio a trimis în bară din penalty şi a ratat şansa de a aduce două puncte în plus formaţiei sale.

S-a terminat 2-2, în ultimul meci al anului jucat pe teren propriu de către clujeni, care au acum şase puncte peste FCSB în fruntea clasamentului.

CFR Cluj

Au mai intrat: Omrani, Ioniţă, Petrila. Antrenor: Antonio Conceicao

Gaz Metan Mediaş

Au mai intrat: Chamed, Romeo, Gomez. Antrenor: Mihai Teja

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*