[FOTO] Nu i-au uitat! Clubul Lions Ana Lugojana a adus bucurie și speranță la Căminul Anita Heim

În apropierea Sărbătorilor Pascale seniorii de la Căminul de bătrâni ”Anita Heim” din municipiu au primit vizita membrelor Clubului Lions Ana Lugojana, dovadă că nici de această dată nu au fost uitați.
Activitatea a reprezentat un real prilej de bucurie pentru bunici, care au primit din partea clubului, la fel ca în fiecare an, alimente de bază, precum și prăjituri și cozonaci tradiționali, astfel încât vârstnicii să simtă cu adevărat spiritul Sfintei Sărbători de Paște.

Întreaga acțiune a fost condusă de emoții, iar micile atenții oferite gazdelor au completat scopul principal al acesteia, petrecerea câtorva momente în compania beneficiarilor căminului, pentru care apropierea sufletească rămâne cel mai mare dar.

Vizita la Căminul de bătrâni ”Anita Heim” a fost efectuată cu respectarea tuturor normelor igienico-sanitare necesare pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Articolul [FOTO] Nu i-au uitat! Clubul Lions Ana Lugojana a adus bucurie și speranță la Căminul Anita Heim apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*