[FOTO] O nouă comună curată! Voluntari din cinci țări au strâns deșeurile din Balinț

Recent, 40 de voluntari din cinci țări au participat la acțiunea de ecologizare din localitatea Balinț.
Ecologiștii din România, Spania, Portugalia, Grecia și Germania au contribuit la curățarea mediului, adunând aproape 350 kg de deșeuri. Acestea au fost colectate de pe o suprafață de 60.000 mp.

”Ne dorim ca cetățenii să conștientizeze importanța păstrării mediului curat, iar depozitarea deșeurilor să se facă în recipientele corespunzătoare. Mulțumim pentru implicare domnului Rummel Francisc, viceprimar comuna Balinț, Andrei Popa, reprezentant Klarwin Fluid Perfection, ONG Institutul Român pentru Dezvoltarea Tinerilor, care a contribuit prin prezența unui număr mare de voluntari din România, Spania, Portugalia, Grecia, Germania și operatorului Retim Ecologic Service SA”, a transmis Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș.

Acțiunea reprezintă și un semnal în a implica întreaga comunitate, alături de entuziaștii iubitori ai naturii, în conștientizarea importanței calității mediului în care trăim.

Cu o săptămână înainte de ecologizarea Balințului, comuna Bodo a beneficiat și ea de același tratament, atunci voluntarii din țările mai sus menționate au reușit să strângă peste o tonă de deșeuri.

Articolul [FOTO] O nouă comună curată! Voluntari din cinci țări au strâns deșeurile din Balinț apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*