[FOTO] Ochi sănătoși! Consultații oftalmologice pentru elevii de la CȘEI ”Alexandru Roșca”

Lions Club Timișoara Dinamic Plus a demarat luna serviciilor pentru vedere prin Programul International VISION la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ”Alexandru Roșca” din Lugoj.
Programul este coordonat de Ana Crasneanu, Președinte fondator/Președinte Zonă Specială de Dezvoltare Lions Club Timișoara Dinamic Plus și cuprinde acțiuni de prevenție a tulburărilor de vedere la copiii cu vârsta până la 8 – 9 ani, fiind derulat la nivelul clubului încă din luna aprilie 2018, având drept țintă toți copiii din județul Timiș.

La Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ”Alexandru Roșca” a fost verificați preventiv un număr de 60 de elevi, cu sprijinul medicului Ramona Chimiec, asistentelor medicale Nadia Stănilă și Ionela Zuieva, alături de profesoarele Elena Damian, Diana Stoica și Angelica Suta.

Acțiunea a fost coordonată cu succes de către prof. Viorica Paraschivu și prof. Veronica Frunzea, care se află totodată și la conducerea unității de învățământ din municipiu.

În anii precedenți, prin programul Lions VISION au fost consultați ocular preventiv mii de copii din întreg județul Timiș.

Articolul [FOTO] Ochi sănătoși! Consultații oftalmologice pentru elevii de la CȘEI ”Alexandru Roșca” apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*