FOTO: Olimpia Cluj a pierdut meciul tur cu FC Rosengard din 16-imile UEFA Women’s Champions League

CFF Olimpia Cluj şi FC Rosengard s-au întâlnit în meciul tur al 16-imilor UEFA Women’s Champions League. Partida dintre cele două echipe a avut loc azi, 5 octombrie, pe Cluj Arena de la ora 16:30. Câştigătoare a fost FC Rosengard, singurul gol al partidei fiind marcat de Wieder, 0-1.

Giurgiu (13) a avut prima ocazie importantă de a deschide scorul, dar mingea nu a urmat direcţia dorită de jucătoarea clujeancă. Replica suedezelor a venit în minutul 14 prin Troelsgaard, dar bara transversală s-a opus. Lunca (17) s-a apropiat de careul advers, dar portarul oaspete a prins mingea. Minutul 35 a fost cu ghinion pentru fetele de la Olimpia deoarece Wieder a deschis scorul cu un şut din careu, 0-1. Până la pauză ocaziile au fost rare, iar la vestiare s-a intrat cu 0-1.

După pauză, elevele lui Mirel Albon s-au apropiat mai mult de poarta adversă, dar fără succes. Lunca (76) a scăpat singură spre poarta adversă, dar şutul ei s-a dus pe lângă bara din dreapta, astfel ratând o ocazie importantă de a stabili egalitatea. Leinert (84) a şutat spre poarta adversă de la aproximativ 20 de metri, dar mingea, care s-a dus spre colţul din dreapta sus, a fost respinsă de portarul McLeod. Fluierul final a adus victoria în tabăra suedeză, iar meciul retur se va juca miercuri, 11 octombrie.

CFF Olimpia Cluj

Au mai intrat: Bâtea, Tărăşilă, Raduc. Antrenor: Mirel Albon.

FC Rosengard

Au mai intrat: Folkesson, Sundqvist. Antrenor: Malin Levenstad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*