[FOTO] Pe aici nu se trece! Echipaje de poliție și jandarmi “filtrează” tot ce intră și iese din municipiul Lugoj

Prima zi de carantină, a adus și primii fulgi de zăpadă, însă Lugojul pare mai trist ca niciodată.
Impunerea regulilor de stopare a răspândirii epidemiei, a scos pe teren echipaje mixte, formate din polițiști și jandarmi, care sunt postate la principalele porți de acces ale orașului.

Pe străzi și în zonele centrale ale orașului circulația pietonală este mult diminuată, iar traficul auto este scăzut.

Magazinele din zona pieței alimentare precum și tarabele comercianților sunt vizitate rar, de cineva.

Perimetrele bisericilor sunt pustii, dar unii preoți își continuă slujbele, ce răzbat în surdină, doar prin “vocea” difuzoarelor și alină trecătorii zgribuliți și îngândurați, ce sunt nevoiți să treacă în și dinspre centrul Lugojului.

Oamenii legii, care controlează declarațiile ori adeverințele de la angajatori păstrează aceiași notă cu vremea de afară.

În jurul orei 13, cele mai tranzitate zone de către șoferi, au fost intrările dinspre Buziaș și strada Timișoarei. De asemenea, echipajele ce verifică traficul spre Făget, Caransebeș, Reșița și intrările – ieșirile la Centura ocolitoare au avut activitate destul de intensă.

În interiorul municipiului, mașinile de poliție sunt destul de rare, dar își fac simțită prezența. Nu au fost înregistrate incidente majore și nici nu a fost cazul de aplicarea unor amenzi.

Lucrătorii de poliție și jandarmii, sunt foarte cooperanți, iar cei care nu au știut de măsurile de carantinare și vor să traverseze lugojul, sunt ajutațe de forțele de ordine să completeze declarațiile, sau sunt direcționați spre alte rute ocolitoare.

Reamintim, că ordinul de carantină pentru municipiul Lugoj a intrat în vigoare în data de 21 noiembrie, ora 0.00 și este în vigoare pentru următoarele 14 zile.

Articolul [FOTO] Pe aici nu se trece! Echipaje de poliție și jandarmi “filtrează” tot ce intră și iese din municipiul Lugoj apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*