[FOTO] Pregătiți de activitate! Mobilier și echipamente noi, la Clubul Copiilor Lugoj

Cu speranța de a reveni cât mai curând la cursurile desfășurate față în față, Clubul Copiilor a intrat în anul 2021 cu o serie de investiții.
Clubul Rotary Lugoj a sprijinit unitatea de învățământ cu o donație de mobilier care cuprinde 30 de mese/module pentru două persoane. De asemenea, tot prin intermediul Rotary, elevii Clubului, care au par­ti­ci­pat în decembrie la spectacolul online de teatru și muzică, au primit pachete.

În vederea modernizării in­sti­tu­ției lugojene, cu fonduri de la Mi­nisterul Educației și Cercetării au fost achiziționate două karturi, o tablă interactivă, un sistem de climatizare, laptopuri, precum și un sistem de lumini pentru sala de teatru.

Aproximativ 1000 de elevi sunt înscriși la cercurile disponibile la Clubul Copiilor Lugoj. Momentan, activitatea unității de învățământ se desfășoară online, însă de îndată ce se va primi undă verde pentru reluarea cursurilor în mod fizic, elevii vor reveni în bănci.

Înscrieri se pot face și acum, în semestrul al doilea, mai ales având în vedere că activitățile anunțate sunt numeroase. Sunt programate să aibă loc, fizic sau online, Concursul Inter­ju­dețean ”Planeta Prețioasă”, Con­cursul Interjudețean de Artă și Teh­nologie ”Art Fusion”, Concursul Național de Creativitate Plastică ”Ion Țu­culescu”, Concursul Județean ”Primăvara este sufletul unui copil”, Infografie distractivă, Concurs Inter­ju­dețean de Karting, Concursul In­terjudețean ”Come with me across the country”, Spiritual în con­tem­po­ra­neitate, Concursul Interjudețean de Muzică Folk ”Folkul mereu tânăr”, Concursul Interjudețean de Muzică vocal-instrumentală ”Muzica ne u­nește”, Festivalul Național de Teatru Școlar ”G. A. Petculescu”, Tabăra In­ter­națională de Ceramică ”Happy Daro”, Concursul Național de Soft ”Gri­gore Moisil”, Concursul Națio­nal de Pictură ”Muzica Sferelor”, Proiectul Interdisciplinar pentru Consiliile de Elevi ”O regiune – un Consiliu unit”, Concursul ”Aplicații multimedia”, Activ Summer (clubul de vacanță), Ziua Copilului, Feerie de Iarnă, Forumul Interjudețean al Proiectelor Extrașcolare ”Împreună pentru o lume creativă”.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0256/351512.

Articolul [FOTO] Pregătiți de activitate! Mobilier și echipamente noi, la Clubul Copiilor Lugoj apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*