[FOTO] Premii pentru seniorii Lugojului! Răsplătiți pentru longevitate în viață și în căsnicie

Seniorii Lugojului care au împlinit 90 de ani de viață și cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie au fost recompensați cu premii și diplome din partea Primăriei Lugoj.

Evenimentul, devenit deja tradiție în municipiu, a avut loc luni, 10 august, de la ora 10.30. De această dată a fost organizat în aer liber, în incinta Ștrandului Municipal Lugoj, pentru a asigura respectarea regulilor de prevenție a răspândirii coronavirusului.

În cadrul festivității s-au acordat un număr de 21 de Premii de Fidelitate, pentru cuplurile care serbează nunta de aur, și alte 8 Premii de Excelență pentru seniorii care au descoperit secretul longevității, aniversând vârsta de 90 de ani. Tuturor li s-au acordat câte 300 de lei, diplome și flori. De această dată nu au fost și seniori care au împlinit 100 de ani, însă în municipiu trăiesc 14 centenari.

Evenimentul a fost organizat de către Primăria Municipiului Lugoj, împreună cu Direcția de Asistență Socială Comunitară Lugoj.

Articolul [FOTO] Premii pentru seniorii Lugojului! Răsplătiți pentru longevitate în viață și în căsnicie apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*