[FOTO] Răsplătiți! Premii pentru elevii Școlii Gimnaziale Nr. 4 care practică sport de performanță

Școala Gimnazială Nr. 4 din Lugoj a găzduit vineri, 23 octombrie, un eveniment dedicat sportului școlar. Acțiunea, intitulată ”Trecut, prezent și viitor”, a fost organizată de către catedra de educație fizică și sport a școlii, reprezentată de profesorii Monica Ianculescu și Cristian Indricău.
În cadrul acesteia au fost premiați elevii Școlii Gimnaziale Nr. 4, care practică sportul de performanță în cadrul CSȘ Lugoj, FC Porto Bega Timișoara, FC Ghiroda, Moto Extrem Lugoj și Politehnica Timișoara.

”Au fost invitați foști și actuali mari sportivi ai municipiului Lugoj: dna prof. Ionela Canea, Adrian Vrudnik, Eugen Miculescu și Adrian Ianculescu, care au reprezentat voleiul, atletismul, fotbalul și gimnastica. Am avut alături de noi, și vreau sa le mulțumesc pe aceasta cale, invitați de renume mondial, sportivi care au fost campioni naționali cu echipele din care au făcut parte, cu jocuri disputate la nivelul Ligii I, medaliați la campionatele balcanice și mondiale, iar în cazul d-lui Ianculescu, chiar participarea la Jocurile Olimpice de la Atlanta, din anul 1996, care au răspuns afirmativ invitației noastre de a le vorbi copiilor despre carierele lor, despre importanța mișcării sub toate formele, care au încurajat copiii școlii noastre în a desfășura activități care implică mișcarea atât într-un cadru organizat, cât și în timpul lor liber  Mulțumim pe această cale sprijinului acordat de către conducerea Școlii Gimnaziale Nr. 4, d-nei director prof. Gabriela Sîrbu, cât și consiliului de administrație”, a declarat prof. Cristian Indricău.

Elevii sportivi s-au bucurat să participe la activitatea menită să le recunoască meritele deosebite, arătând că sportul și învățătura pot fi corelate, astfel încât rezultatele să fie excelente la ambele categorii.

Articolul [FOTO] Răsplătiți! Premii pentru elevii Școlii Gimnaziale Nr. 4 care practică sport de performanță apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*