FOTO. Ripensia, remiză în amical cu Centrul Național de Pregătire: 2-2 (2-1, 0-0, 0-1)

Ripensia Timișoara a recapitulat pe vremea câinoasă de astăzi înaintea ultimei deplasări a turului în Liga 2, programată sâmbătă la ora 11 în București pe terenul unei ex-prim-divizionare situate cu 6 locuri mai sus în ierarhie, ASC Daco-Getica având și 6 puncte mai mult decât bănățenii, care vor încheia apoi prima jumătate a sezonului în etapa intermediară de săptămâna viitoare, acasă cu Farul Constanţa, miercuri de la ora 17 pe stadionul ”Dan Păltinişanu”. Până atunci însă, o remiză cu Centrul Național de Pregătire Timișoara într-un meci de pregătire: 2-2 (2-1, 0-0, 0-1).

Un joc amical pe arena ”Ciarda Roşie”, marți de la ora 11, sub forma a trei reprize a câte 30 de minute, la finele căruia echipa din liga a doua a încheiat la egalitate cu Centrul Naţional de Pregătire din Timişoara, juniori pregătiţi de Cristi Petcu şi Ionuţ Vucea care au lăsat o bună impresie.

Iar tocmai sparring-partners au deschis scorul în minutul 14, la un schimb de pase Trif – Gîdea la marginea careului de 16 metri, în lateral dreapta, de unde Gîdea a şutat în stânga lui Dobre… 0-1.

După numai trei minute, Călin Toma a centrat din corner şi Andrei Dumiter a egalat cu capul din 6 metri, la fel de rapid echipa din liga a doua marcând şi cel de-al doilea său gol, prin Adrian Popa, plecat glonţ spre poartă de la circa 35 de metri lateral dreapta şi autor al unui şut pe jos în stânga portarului.

Au survenit apoi multe schimbări în efectivul îndrumat de Alexandru Pelici, repriza secundă încheindu-se albă. După care, în cea de-a treia, chiar dacă echipa superioară a fost Ripensia, cei care au înscris au fost mai tinerii fotbaliști prin reuşita lui Marius Şimăndan după o pasă primită pe flancul stâng de la Dragoş Coroiu, reușită din minutul 62 la care portarul Păduraru s-a accidentat şi a fost înlocuit cu Rădulescu.

Iar apoi, cu opt minute înainte de final, junii lui Petcu puteau da lovitura prin Roger, intrat pe parcurs, care a şutat de la 18 metri dar mingea a întâlnit transversala.

Ripensia va mai juca pe teren propriu în 2018 nu doar săptămâna viitoare, ci și luna viitoare, la startul returului Ligii 2, cu brăilenii și CS Luceafărul Oradea. Până atunci însă, ultima ieșire din Timișoara pe anul în curs, în capitală, într-o rundă în care concitadina ACS Poli va juca vineri de la ora 17 la Mioveni iar ASU Politehnica tot sâmbătă, dar de la ora 14, pe ”Știința”, cu CS Pandurii Lignitul. Și Daco-Getica va juca miercurea viitoare în Timișoara, dar de la ora 14, tot în etapa a XIX-a, ultima a turului, dar la ACS Poli.

*

Ripensia: Dobre (min. 60, Păduraru; min. 62, Rădulescu) –  Străuţ, Hecsko, Călin Toma, Apro, Anghelina, Stoi, Adrian Popa, Bădăuţă, Monea, Dumiter.

Au mai jucat: Burdeţ, Popovici, Mansour, Barâcă, Ardelean, Zaluschi, Lemnaru, Cluci și niponul Kawagoe Takenori.

Centrul Național de Pregătire: Pădure – Miţuică, Goţa, Coroiu, Stoianovici, Pop, Lazăr, Gîdea, Trip, Şimăndan, Piţigoi.

Au mai jucat: Matenciuc, Andreica, Bănceanu, Cin şi Roger.

Au arbitrat: Alexandru Manea – Călin Cimponeriu şi Daniel Paşca.

 

The post FOTO. Ripensia, remiză în amical cu Centrul Național de Pregătire: 2-2 (2-1, 0-0, 0-1) appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*