[FOTO] S-a deschis primul centru de vaccinare de la Sala Sporturilor ”Lavinia Miloșovici”

Joi, 21 ianuarie, s-a deschis primul dintre cele două centre de vaccinare amenajate în incinta Sălii Sporturilor ”Lavinia Miloșovici”.
Prezent la fața locului, primarul Claudiu Buciu ne-a declarat:

”În prezent se vaccinează la patru posturi. Operațiunea de vaccinare se face cu colegele noastre din serviciul medical dedicat instituțiilor de învățământ. Lucrurile merg foarte bine, nesperat de bine aș spune. Procesul se desfășoară extrem de eficient. În două ore și jumătate au fost vaccinate aprroximativ 80 de persoane. Este o rată foarte bună, care ne face să credem că lucrurile vor merge foarte bine și în viitor”.

Centrul a fost deschis la ora 13 și același program va fi și mâine, până la 8 seara.

”Sala este dotată complet, avem tot ce ne trebuie. Cel mai probabil vaccinurile primite se vor termina sâmbătă. Urmează să primim în continuare și alte doze”, a adăugat edilul șef.

El a mai anunțat că al doilea centru va fi deschis în funcție de necesități.

Centrele vor fi încadrate cu personal propriu:

”Noi încă nu am făcut angajări. Așa cum am spus, doamnele care ne ajută la vaccinare au fost detașate de la cabinetele școlare. Urmează să facem angajări, pentru că, după începerea școlii, în data de 8 februarie, acestea trebuie să fie la instituțiile de care aparțin”.

La final, primarul a ținut să mulțumească tuturor celor implicați în deschiderea centrului de vaccinare:

”Vreau în mod special să le mulțumesc pentru modul în care s-au dedicat, atât acestor doamne, cât și colegilor din Primărie care au contribuit la amenajarea sediului. La fel, mulțumiri se cuvin și doamnei director medical de la spital, care ne-a ajutat mult și ne-a îndrumat cum să procedăm în multe aspecte, pe care nu aveam cum să le cunoaștem”.

Articolul [FOTO] S-a deschis primul centru de vaccinare de la Sala Sporturilor ”Lavinia Miloșovici” apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*