[FOTO] S-a redeschis târgul! Lugojenii nu au ținut cont de vremea ploioasă și au umplut celebrul loc de pe strada Oloșagului

Lugojenii, cu mic cu mare, nu au ținut cont de vremea ploioasă de afară și au luat astăzi cu asalt târgul de pe strada Oloșagului, redeschis după un an de pandemie, iar peisajul a arătat la fel ca înainte de a apărea problemele create de Covid.
Mărfuri peste mărfuri, chillipiruri, dar și obiecte mai de valoare au făcut obiectul de negociere pentru sutele de persoane prezente în perimetrul Ocico Piaț.

Reclamele vorbite ale comercianților de etnie rromă au răsunat din nou, ca în vremurile bune și toată lumea părea că se bucură de acest moment. Ambuteiajele rutiere au fost iarăși nelipsite, dar parcă nimeni nu se supăra și toți șoferii încercau să găsească liniștiți o soluție bună.

”Mi-a fost dor de târg și de micii de-aici. Totul e ca înainte! E bine că s-a asfaltat și celălalt planșeu și am scăpat de noroi. Adevărul e că de când am citit în ziarul dumneavoastră că se redeschide târgul, numai la mici m-am gândit. Mi-am luat șase, ca să mă satur”, ne-a spus Ion Radu din Lugoj.

De fapt, cele patru puncte cu mici existente în incinta pieței au fost cele mai curtate. Cozile s-au întins pe metri buni, pe mai multe rânduri, astfel că pentru o porție cu deliciosul preparat la minut s-a așteptat și mai bine de jumătate de oră.

Articolul [FOTO] S-a redeschis târgul! Lugojenii nu au ținut cont de vremea ploioasă și au umplut celebrul loc de pe strada Oloșagului apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*