FOTO: Şi-a revenit „U”! Clujenii au câştigat şi cu Farul în Liga a II-a, a doua victorie în cinci zile

foto: Carmen Bizău

Universitatea Cluj s-a impus cu 2-1 în meciul cu Farul Constanţa, din etapa a 30-a a Ligii a II-a, şi pare să fi depăşit perioada mai puţin bună din urmă cu o săptămână.

Pe Cluj Arena, Gavra şi Goga au adus o victorie importantă, care îi urcă din nou pe „studenţi”, cel puţin până mâine, pe locul doi în clasament.

Gazdele au început tare meciul cu Farul, iar Gavra a dat gol după un corner chiar în minutul 3. Această reuşită a ucis spectacolul minute bune mai apoi, „studenţii” preferând mai mult să conserve avantajul.

Aceştia au avut emoţii în minutul 30, atunci când oaspeţii au avut o dublă ocazie, dar Dinu, şi apoi Sepsi s-au opus la reluările lu Ehmann şi Surdu. Imediat, Florescu a ratat o şansă uriaşă, din câţiva metri trimiţând cu capul peste poartă, iar Dinu a mai avut o intervenţie bună înainte de pauză.

În repriza secundă, clujenii au închis mult mai bine spaţiile din defensivă, iar pe contraatac Goga a alungat suspansul cu golul de 2-0. Nou-intratul Fotescu i-a permis din nou lui Dinu să se afirme după ce a scăpat singur cu portarul „studenţilor”, iar apoi Gavra a ratat şi el faţă în faţă cu Avram. Acelaşi Fotescu a zguduit transversala în minutul 75, iar în prelungiri Rosado a redus din diferenţă, prea târziu pentru ca oaspeţii să mai obţină ceva de la acest meci.

S-a terminat 2-1 pentru “U” Cluj, care va rămâne cel puţin pe loc de baraj şi la finalul acestei etape.

“U” Cluj

Au mai intrat: Burghele, Axente, Coman M. Antrenor: Bogdan Lobonţ

Farul Constanţa

Au mai intrat: Fotescu, Toma, Zamfir. Antrenor: Petre Grigoraş

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*