[FOTO] Sponsorizare! Autoliv Lugoj a oferit 12.000 de lei pentru Școala Gimnazială Balinț

Filiala Lugoj a multinaționalei Autoliv a oferit Școlii Gimnaziale Balinț o sponsorizare în valoare de 12.000 de lei.
Banii vor fi utilizați pentru dotarea cu mobilier a unei clase, un gest frumos, extrem de necesar pentru o unitate de învățământ din mediul rural, cum este cea din Balinț.

”Școala noastră nu dispune de fonduri suficiente pentru a achiziționa mobilier nou. Elevii care vin anul acesta în clasa pregătitoare nu aveau bănci și scaune adaptate vârstei lor. Erau mult mai mari și nu ajungeau cu piciorușele la podea când stăteau pe scăunele. Eu sunt cea care voi preda în anul școlar 2021-2022 la această clasă. Mi-am dorit să fac ceva mai mult pentru acești copilași. Am fost tristă la început când mi s-au închis multe uși, dar nu m-am descurajat. Am apelat mai întâi la sprijin din partea Primăriei și la mai multe societăți comerciale și am fost foarte bucuroasă când am găsit bunăvoință la conducerea Autoliv-Lugoj. Mulțumesc foarte mult și pe această cale domnului director Nicolae Dogaru și întregii conduceri a acestei societăți care nu a rămas indiferentă la nevoia expusă. Mă rog bunului Dumnezeu să le dea multă sănătate și prosperitate pentru bunătatea pe care au arătat-o față de micii școlari”, a declarat prof. Mihaela Kristof, director al Școlii Gimnaziale Balinț.

Și conducerea Primăriei Balinț, reprezentată de primarul Dănuț Crașovan, transmite mulțumiri companiei Autoliv și speră într-o colaborare viitoare cu mai multe astfel de societăți care să investească în educație și în îmbunătățirea materială a școlilor din mediul rural. Elevii de la sate trebuie să beneficieze de aceleași condiții pe care le au cei de la oraș.

Articolul [FOTO] Sponsorizare! Autoliv Lugoj a oferit 12.000 de lei pentru Școala Gimnazială Balinț apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*