[FOTO] Surpiză pentru mama! Școala Gimnazială din Criciova, ornată de sărbătoare

Elevii Școlii Gimnaziale Criciova, împreună cu preșcolarii de la Grădinița cu Program Normal Jdioara, Criciova și Cireșu au celebrat 8 Martie – Ziua Internațională a Femeii într-o manieră inedită.

Pentru a le face o bucurie mamelor, gardul și poarta școlii au fost ornate de sărbătoare, copiii utilizând baloane colorate, felicitări cu mesaje compuse chiar de ei și panouri în formă de inimă, pe care le-au decorat cu pricepere și multă dragoste.

”A fost o surpriză tare plăcută pentru mămici și femei în general. S-au oprit trecătorii să citească mesajele pregătite de noi și copilași. La Grădinița cu Program Normal Jdioara am pregătit și o surpriză pentru mămici. Am înregistrat o mini-serbare, pe care le-am trimis-o pe internet părinților, pe grupul lor. Au fost foarte emoționate mămicile! Am încercat să aducem cât mai multe zâmbete în această perioadă gri din viețile noastre, să le bucurăm pe mămicile care nu își mai pot însoți copilașii de la poarta școlii până la intrarea în clase”, spune prof. înv. primar Daiana Vodă.

Ideea a pornit de la o unitate de învățământ din Cluj, fiind preluată și de către școala din Criciova, spre bucuria elevilor, dar și a părinților. Decorațiunile vor împodobi școala pe tot parcursul lunii martie.

Articolul [FOTO] Surpiză pentru mama! Școala Gimnazială din Criciova, ornată de sărbătoare apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*