[FOTO] Tineri eroi! Elevii care au salvat viața unui lugojean, premiați de municipalitate

Primăria Municipiului Lugoj a găzduit miercuri, 1 iulie, festivitatea de premiere a celor doi tineri lugojeni, Alexandru Marcu şi Roland Alexandru Trocan, care au salvat în luna mai viața unui concitadin ce avea în plan să își încheie socotelile cu viața.

Amintim că atunci cei doi elevi, care tocmai au finalizat cu brio clasa a VIII-a la Liceul Teoretic ”Iulia Hasdeu” și la Școala Gimnazială Nr. 2 din municipiu, l-au protejat cu propriul corp pe bărbatul care voia să se arunce în Timiș de pe pasarela Leucuța.
În cadrul festivității derulate în cadru restrâns în Sala de Protocol a Primăriei Municipiului Lugoj, Alexandru Marcu şi Roland Alexandru Trocan au primit fiecare câte un laptop, care să le fie de folos în noua etapă care îi așteaptă – liceul.

Cei doi tineri spun că decizia de a sări în ajutorul bărbatului care voia să-și pună capăt zilelor a fost spontană și nu s-au gândit atunci că și-au riscat propria viață.

Gestul lor a fost felicitat în mai multe rânduri de către numeroși cetățeni ai Lugojului, dar și de autoritățile locale.

Articolul [FOTO] Tineri eroi! Elevii care au salvat viața unui lugojean, premiați de municipalitate apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*