FOTO: „U” Cluj a câştigat amicalul cu Ardealul, iar un jucător în probe a dat trei goluri. Cinci plecări au fost anunţate (UPDATE)

Vlad Scânteie, felicitat de Florescu

Universitatea Cluj a încheiat cu un meci amical anul 2017, 5-1 cu Ardealul Cluj U19, echipă care evoluează în Liga Elitelor.

Fără Goga, Giurgiu sau Abrudan, partida de verificare a avut loc vineri la prânz în Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu” şi a fost decisă în repriza a doua, după 2-1 pentru „U” la pauză.

Antrenorul Adrian Falub a folosit şi un jucător în probe, atacantul Vlad Scânteie, acesta marcând primele trei goluri ale Universităţii, după care a fost înlocuit de Lemac. Venit de la CSM Roman, ocupanta locului secund în seria 1 a Ligii a III-a, Scânteie va mai fi testat de către Falub şi în luna ianuarie, după reunirea lotului.

Florescu, autor al unui eurogol, şi Ursu au fost ceilalţi marcatori ai Universităţii, „şepcile roşii” intrând în vacanţă imediat după finalul acestei partide. De partea cealaltă, Andronic a egalat la unu pentru Ardealul, jucătorii lui Călin Moldovan urmând să mai efectueze încă o săptămână de antrenamente, perioadă în care, cel mai probabil, vor mai disputa un meci amical.

UPDATE

Clubul a anunţat că s-a despărţit de cinci jucători, aceştia urmând să-şi continue activitatea la alte echipe. Astfel, Marius Ionescu, Darius Irimie, Darius Hîmpea, Robert Moldoveanu și Alexandru Trancă şi-au încheiat conturile cu “U” Cluj.

Mai jos aveţi câteva fotografii de la amicalul cu Ardealul.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*