FOTO: „U” Cluj a revenit după ce a fost condusă şi a câştigat amicalul cu Metalurgistul Cugir. A fost ultimul test înaintea reluării Ligii a II-a

Universitatea Cluj s-a impus cu 3-1 în meciul amical cu Metalurgistul Cugir, disputat la baza „Clujana”.

Jucătorii lui Bogdan Lobonţ au crescut nivelul jocului după ce au fost conduşi, reuşind să câştige ultimul amical al iernii.

Dicu a deschis scorul pentru cugireni în minutul 15 pe contraatac, iar apoi Dican a ratat singur cu Dur-Bozoancă posibilitatea de a face 2-0.

Universitatea a preluat apoi controlul partidei, iar Taub şi Goga, ambii cu şuturi de la distanţă, au întors scorul într-un interval de patru minute. Până la pauză, ambele formaţii au mai trecut pe lângă gol, dar scorul s-a menţinut acelaşi la finalul primei reprize.

Portarul lui „U” a mai scos o dată după ce a fost lăsat singur cu atacanţii adverşi în repriza a doua, chiar înainte ca Marius Coman să marcheze pentru 3-1, după o foarfecă ratată a lui Goga. Cugirenii au avut două goluri anulate pentru offside, iar Şaucă l-a înjurat pe arbitru după cel de-al doilea şi a văzut cartonaşul roşu, în minutul 83.

Nu s-a mai întâmplat nimic până la final, iar „U” s-a impus cu 3-1, în ultimul test înaintea reluării Ligii a II-a. Clujenii vor juca la Petroşani sâmbătă, de la ora 13:00, cu ACS Energeticianul.

„U” Cluj: Dur-Bozoancă-Căpuşă, Ursu I., Abrudan-Coman Al, Florescu, Sepsi,Taub-Goga, Gavra, Janos. Au mai intrat: Cordoş, Kofi, Pârvulescu, Haţiegan, Coman M.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*