FOTO: “U” Cluj, doar egal cu ASU Poli şi locul 11 la final de tur. “Şepcile roşii” au ratat ocaziile meciului pe Cluj Arena

Universitatea Cluj a terminat la egalitate, 0-0, meciul cu ASU Poli Timişoara, din ultima etapă a turului Ligii a II-a.

După un joc în care “studenţii” au ratat ocazii mari, dar au avut şi noroc la bara oaspeţilor, “U” Cluj rămâne pe locul 11 în clasament, acolo unde va şi încheia prima parte a sezonului.

Cu obiectivul de a trece peste timişoreni în clasament în cazul unei victorii, “şepcile roşii” au început tare, iar Florescu a avut o şansă mare în secunda 23. Clujenii nu s-au mai apropiat periculos de poarta lui Morariu decât prin acelaşi Florescu, pe finalul primei părţi, în timp ce Dur-Bozoancă a avut o repriză liniştită în careul celălalt.

“U” a început perfect şi partea secundă, iar după numai trei minute Goga a trimis pe lângă poartă dintr-o poziţie perfectă, în urma unui corner. Dican a expediat o bombă de la 30 de metri scoasă greu de Murariu în minutul 67, iar timişorenii au avut şi ei o ocazie mare, la “capul” lui Zabun, care a lovit bara.

Imediat, Goga şi Telcean au ratat două şanse mari la aceeaşi fază în urma unui corner, iar Crăciun nu a avut nici el mai mult noroc în minutul 80. În faţa celei mai bune defensive din acest campionat, clujenii nu şi-au mai creat ocazii până la final şi au obţinut un punct din confruntarea cu timişorenii.

“U” a încheiat pe locul 11 turul ligii secunde, cu 23 de puncte, la doar două în faţa primei poziţii retrogradabile.

“U” Cluj

Au mai intrat: Miranda, Pîrvulescu, Takacs. Antrenor: Adrian Falub

ASU Poli Timişoara

Au mai intrat: Zabun, Vidrăşan, Trip. Antrenor: Octavian Benga

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*