FOTO: “U” Cluj e noul lider al seriei a cincea din Liga a III-a, după victoria de la Mediaş

Gaz Metan Mediaş II şi Universitatea Cluj s-au întâlnit azi, 5 noiembrie, pentru a disputa etapa a XI-a a Ligii a III-a, seria cinci. Partida a avut loc pe terenul din Mediaş, cu începere de la ora 13:00, şi s-a terminat cu victoria “U”- iştilor, 3-0. Marcatorii au fost Florescu (15), Greu (59) şi Goga (79).

Abrudan (5) a fost cel care a avut prima ocazie importantă de a deschide scorul, dar mingea s-a dus peste transversală. Zece minute mai târziu mingea a ajuns în careu, Onicaş a tras, dar portarul Cristea a respins în extremis, iar Florescu a găsit un culoar bun de şut şi a deschis scorul, 0-1. Micaş (28) putea să îşi aducă echipa în avantaj, dar mingea trimisă de el a lovit plasa laterală. Gomez (35) a putut să egaleze, dar şutul său a fost deviat în corner, care s-a stins fără niciun alt rezultat.  Ursu (37) şi Goga (38) au mai ajuns în careul advers, dar portarul medieşean a fost la post de fiecare dată. Astfel, “U” a intrat la vestiare cu 1-0.

Universitatea a venit mai motivată în repriza secundă, iar Greu (59) a majorat scorul după un şut la colţul lung, 0-2. Ursu (78) a ascăpat singur spre careul advers, dar Cristea i-a blocat şutul, iar tabela a rămas neschimbată. Goga (79) a marcat cel de-al treilea gol al universitarilor şi, astfel, a eliminat emoţiile din echipa sa. Medieşenii au avut o lovitură liberă în minutul 89, dar şutul lui Manole s-a dus peste transversală. Universitatea Cluj a câştigat la Mediaş cu 3-0 şi este noul lider al clasamentului Ligii a III-a, seria cinci.

Gaz Metan Mediaş II

Au mai intrat: Costea, Ignat, Socaci. Antrenor: Dumitru Solomon.

Universitatea Cluj

Au mai intrat: Moldoveanu, Cordoş, Lemnaru, Hîmpea. Antrenor: Adrian Falub.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*