FOTO: “U” Cluj, victorie la limită cu Unirea Alba Iulia. ,,Studenţii” au urcat pe locul 2

În etapa a X-a a Ligii a III-a, Universitatea Cluj a primit vizita echipei Unirea Alba Iulia. Partida dintre cele două s-a disputat azi, 28 octombrie, de la ora 18:00 şi s-a încheiat cu victoria “U”-iştilor, Ursu (10) fiind singurul marcator, 1-0.

Începutul primei reprize a fost cu noroc pentru Universitatea deoarece Ursu (10) a deschis scorul cu un şut de la aproximativ 25 de metri. ,,Studenţii” au continuat să atace poarta adversă, iar Micaş (19) a fost aproape de a majora scorul, dar Suciu a fost la post şi a reţinut mingea. Ursu (31), Onicaş (38) şi Goga (41) au fost aproape de a-şi duce echipa în avantaj, dar scorul a rămas neschimbat, 1-0.

Oaspeţii au ajuns în careul advers în minutul 49, când Al. Giurgiu a şutat în zid, în urma unei lovituri libere. Goga (63, 74) a avut ocaziile cele mai importante din repriza a doua, dar şuturile sale au fost reţinute de portarul Suciu. Selagea (80) a şutat de la aproximativ 20 de metri, dar Dinu a fost într-o formă bună şi a reţinut balonul. În ultimele minute ale partidei s-a jucat doar pentru trecerea timpului, iar Universitatea Cluj obţine o victorie la limită şi urcă pe locul 2.

Universitatea Cluj

Au mai intrat: Haţiegan, Chiş, Moldoveanu, Cordoş. Antrenor: Adrian Falub.

Unirea Alba Iulia

Au mai intrat: David, Morar. Antrenor: Adorian Himcinschi.

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*