FOTO: Unde este liderul? CFR Cluj a făcut egal cu Astra, deşi a jucat o oră cu un om în plus şi are trei meciuri la rând fără victorie

CFR Cluj a terminat la egalitate, 1-1, meciul cu Astra Giurgiu, din etapa a 24-a a Ligii 1.

Feroviarii nu au câştigat deşi au jucat 60 de minute cu un om în plus, iar prima victorie din 2019 se amână.

Tensiunea existentă în vestiar înaintea acestui meci, apărută din cauza problemelor cu banii, s-a văzut şi în jocul din prima repriză. Feroviarii au avut mai mult mingea, dar ocaziile importante au lipsit, ba chiar oaspeţii puteau intra în avantaj la vestiare. Butean şi Alibec au ratat, însă, cele mai mari situaţii, într-o primă repriză în care nici omul în plus avut de CFR, după eliminarea lui Bejan din minutul 30, nu a constituit deloc un avantaj pentru feroviari.

Conceicao a făcut două mutări la pauză, dar golul a venit după o fază fixă. Mureşan a împins mingea în plasă în urma unei lovituri de colţ în minutul 55, iar feroviarii erau în grafic. Avantajaţi de omul în plus, jucătorii lui Conceicao nu au avut mari probleme în a gestiona scorul de 1-0, dar asta doar 20 de minute. Radunovic a egalat cu un şut deviat de Culio după o lovitură liberă şi emoţiile reapăreau în Gruia.

Până la final a mai existat o singură echipă pe teren, dar posesia CFR-istă nu a adus decât o singură ocazie de poartă, a lui Omrani în prelungiri, iar meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1. A fost a treia partidă consecutivă fără victorie pentru clujeni, care şi-ar putea vedea avansul tăiat la un singur punct în fruntea clasamentului după această etapă.

De remarcat revenirea directorului sportiv Cristi Panin pe bancă, după “suspendarea” de o etapă dictată din interior, numele fostului fundaş fiind strigat de către galerie pe durata partidei.

CFR Cluj

Au mai intrat: Păun, Lang, Petrila. Antrenor: Antonio Conceicao

Astra Giurgiu

Au mai intrat: Crişan, Gheorghe, Balaure. Antrenor: Costel Enache

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*