FOTO: Victorie “Grozavă”. România a câştigat la Cluj chiar prin golurile atacantului care joacă în Turcia

Echipa naţională a României a jucat azi, 9 noiembrie, un meci amical contra selecţionatei Turciei. Partida dintre cele două reprezentative a avut loc pe Stadionul ,,Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, iar scorul final a fost 2-0 pentru România. Marcatorul meciului a fost jucătorul echipei Karabukspor, Gicu Grozav.

România a avut prima ocazie de a deschide scorul, dar şutul lui Budescu (5) a fost respins de un jucător turc. Acelaşi jucător al FCSB-ului a avut cea mai clară ocazie de a marca, dar mingea trimisă de la aproximativ 20 de metri s-a dus pe lângă poarta apărată de Tekin. Echipa tricoloră a stat mai mult în jumătatea adversă de teren, şi-a creat ocazii, dar deschiderea scorului a avut loc pe finalul reprizei, când Grozav (42) a primit o pasă din lateral de la Deac, 1-0.

,,Tricolorii” s-au întors mai motivaţi de la vestiare, iar Budescu (53) a fost aproape de a majora scorul, dar portarul Turciei a fost la post şi a prins mingea. Under s-a apropiat de poarta României, dar fără succes. Grozav (69), cel mai bun jucător din echipa ,,tricoloră”, a majorat scorul, după o fază aproape identică cu cea a primului gol.

Imediat după cel de-al doilea gol al României, turcii puteau să reducă din diferenţă, dar mingea trimisă de Under a fost respinsă de Niţă. În minutul 86, echipa oaspete şi-a creat o noua ocazie de gol, dar mingea trimisă de Turan s-a dus milimetric peste transversală. Meciul s-a terminat cu scorul 2-0, iar România a obţinut a doua victorie consecutivă la Cluj-Napoca.

România

Au mai intrat: Torje, Andone, Niţă, Bicfalvi, Bălaşa, Alibec. Selecţioner: Cosmin Contra.

Turcia

Au mai intrat: Under, Malli, Karaman. Selecţioner: Mircea Lucescu.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*