[FOTO] Victorioasă! CSM Lugoj, încurajată de primarul Claudiu Buciu și fostul mare fotbalist Dan Alexa, a câștigat meciul cu Topolovățu Mare

Asociația Județeană de Fotbal Timiș a programat ieri, 18 august, o etapă intermediară, a treia, în campionatul Diviziei D. CSM Lugoj, neînvinsă după primele două runde, a întâlnit pe teren propriu, de la orele 18, echipa Avântul Topolovățu Mare.
Lugojenii s-au impus cu scorul de 2-0(1-0), prin golurile marcate de antrenorul–jucător Lucian Stoica și Radak în urma acestui rezultat, CSM a acumulat 7 puncte, golaveraj 7-1 și ocupă poziția a șasea în clasament.

Jocul a fost onorat cu prezența în tribune a primarului Claudiu Buciu, dar și a cunoscutului fotbalist și antrenor Dan Alexa.

Cealaltă reprezentantă a estului județului, Phoenix Buziaș, este pe primul loc cu punctaj maxim – 9 puncte și un golaveraj de 19-0, după ce s-a impus cu scorul de 7-0 (2-0) în fața formației CS Cărani Sânandrei. Au înscris: Dan Silaghi – două goluri, Caius Marta, Beniamin Dobra, Dan Şandru, Rareş Mircovici şi Alexandru Birău.

În etapa a patra, care va avea loc sâmbătă 21 august, lugojenii se vor deplasa la Peciu Nou, în timp ce Buziașul va merge la Mașloc. Jocurile sunt programate să înceapă la ora 11.

Foto: Gabriel Brezeanu

Articolul [FOTO] Victorioasă! CSM Lugoj, încurajată de primarul Claudiu Buciu și fostul mare fotbalist Dan Alexa, a câștigat meciul cu Topolovățu Mare apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*