[FOTO-VIDEO] Cea mai cunoscută cascadă din Banat nu mai este! Surpare masivă la Bigăr

Cunoscută la nivel mondial prin frumuseţea ei naturală, Cascada Bigar se pare că a rămas fară punctul central de atracţie.

Din primele informaţii survenite pe caile de socializare, precum şi din imaginile din galeria foto se pare că celebra cascadă s-a surpat.

„Avem, din păcate, și o veste neplăcută Cascada Bigăr, una dintre cele mai frumoase obiective turistice din Parcul Național Cheile Nerei – Beușnița, s-a prăbușit astăzi din cauze naturale. Travertinul și mușchii care s-au acumulat în timp, au crescut în dimensiuni și greutate, iar astăzi a cedat sub propria greutate. Colegii noștri sunt la fața locului, iar zilele următoare vom reveni cu mai multe amănunte și imagini”, anunță Regia Nationala a Padurilor–Romsilva.

Din videoclipul prezentat mai jos se vede cum tavertinul şi muşchii care s-au acumulat în timp, au crescut în dimensiuni şi greutate, iar cascada a cedat sub propria greutate.

Articolul [FOTO-VIDEO] Cea mai cunoscută cascadă din Banat nu mai este! Surpare masivă la Bigăr apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*