FOTO/VIDEO: CS Floreşti, victorioasă la penalty-uri cu Someşul Dej în sferturile Cupei. O echipă din Liga a V-a a ajuns în semifinale

Sferturile de finală ale Cupei României, faza judeţeană, s-au disputat miercuri după-amiază, iar cel mai interesant meci a fost la Floreşti.

Rivalele la primul loc în Liga a IV-a, CS Floreşti şi Someşul Dej, s-au întâlnit şi în Cupă, iar câştigătoare a ieşit liderul campionatului.

După 2-2 în timpul regulamentar, Floreştiul s-a impus la penalty-uri, acolo unde a ratat o singură dată. În timpul regulamentar, tot echipa lui Călin Budişan a fost în faţă. Floreştiul a condus cu 1-0 şi 2-1, după golurile lui Vali Dîrjan şi Horaţiu Moldovan, dejenii revenind de fiecare dată, prin Victor Călin şi Kocsis. A fost 2-1 la pauză, oaspeţii egalând apoi în minutul 49.

Într-un meci echilibrat în mare parte, totul avea să se decidă la loviturile de departajare. Dejenii au ratat primii, prin Ferhaoui, dar păreau că au fost salvaţi de ultima execuţie a floreştenilor, Hoffer trimiţând peste poartă. Obligat să înscrie pentru a-şi menţine echipa în joc, Toma a lovit bara cu execuţia decisivă, iar floreştenii s-au calificat în semifinale. Pentru învingători au transformat Truşcă, Văidean, Crăciun şi Părăvan, în timp ce Bogdan Paul, Trif şi Podină au înscris pentru Someşul.

Tot astăzi, Sporting Apahida a făcut scorul zilei, 6-1 cu CFR Dej, după un meci în care a fost mai pragmatică, iar CSM Câmpia Turzii nu a avut mari emoţii la Bonţida. Surpriza a venit de la Dej, acolo unde Unirea 2 a pierdut, 1-3, în faţa Progresului Boian, echipă aflată pe locul cinci în Liga a V-a, zona Câmpia Turzii.

Mai jos aveţi câteva fotografii de la meciurile disputate la Floreşti şi la Cluj, între Apahida şi CFR Dej, dar şi un video cu ultimele opt penalty-uri executate la derby-ul zilei.

Cupa României, faza judeţeană, sferturi de finală

CS Floreşti – Someşul Dej 6-5 (d.l.d.)

Sporting Apahida – CFR Dej 7-1 (Tăbîrţă-3, Bondor, Nichifor, Vasilaş, Nechitean/Poleac)

Unirea Dej 2 – Progresul Boian 1-3 (Benea/Costa, Mocian, Tritean)

AFC Bonţida – CSM Câmpia Turzii 1-4 (Borgovan/Dan Ştefan-2, Indrei, Moldovan)

 

CS Floresti a castigat la penalty-uri cu Somesul Dej, in Cupa Romaniei

Posted by CjSport.ro on Wednesday, May 8, 2019

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*